Επίσημο: Το HBO ανακοίνωσε τον διάδοχο του Game of Thrones

Roxx |
Επίσημο: Το HBO ανακοίνωσε τον διάδοχο του Game of Thrones - Roxx.gr

Μπορεί το Game of Thrones να φτάνει στο τέλος του, όμως ξέρουμε από τώρα τον διάδοχο του. Όπως ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής το HBO, δόθηκε το πράσινο φως σε ένα από τα πέντε πρίκουελ που βρίσκονταν στα σκαριά και θα προχωρήσει στη διαδικασία δημιουργίας πιλότου.

Το σενάριο που προκρίθηκε έχει την υπογραφή της Jane Goldman (Kingsman: The Secret Service, X-Men: First Class, Kick-Ass) και του George R.R. Martin που θα έχει εμπλοκή στη σειρά ως παραγωγός, αφήνοντας για την Goldman την ιδιότητα της showrunner.

To ΗΒΟ έδωσε στη δημοσιότητα και τις πρώτες λεπτομέρειες για τη σειρά:

Εξελίσσεται χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα του Game of Thrones και καταγράφει την… κατηφόρα του κόσμου από τη χρυσή εποχή των ηρώων στην πιο σκοτεινή του ώρα. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Από τα τρομακτικά μυστικά της ιστορίας του Γουέστερος μέχρι την πραγματική καταγωγή των White Walkers, τα μυστήρια της Ανατολής και τους Σταρκ των θρύλων… δεν είναι η ιστορία που νομίζουμε ότι ξέρουμε.

H ιστορία λοιπόν θα μας πάει πολύ πίσω και δεν θα εμπλακεί καθόλου με τους Ταργκάρυεν και την ιστορία τους όπως πολλοί πίστευαν. Θα μιλήσει για την εποχή που ξεκινάει με τη ανακωχή των Πρώτων Ανθρώπων με τα παιδιά του Δάσους και επεκτείνεται μέχρι την πρώτη μεγάλη νύχτα και την κάθοδο των White Walkers. Βέβαια η περιγραφή της σειράς κάνει σαφές ότι η ιστορία δεν ακριβώς είναι αυτή που νομίζουμε.

Φυσικά η σειρά δεν έχει ακόμα τίτλο και θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για να τη δούμε στις οθόνες μας, αφού το HBO είχε ξεκαθαρίσει ότι πρώτα θα τελειώσει το Game of Thrones και μετά θα προχωρήσει με τη νέα σειρά.

Κάτι που σημαίνει ότι πάμε για το 2020. Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx RadioΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ