Πολύ καλά νέα για τη σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών
News

Πολύ καλά νέα για τη σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Από τον περασμένο Νοέμβριο όταν και ανακοινώθηκε ότι η Amazon πήρε τα δικαιώματα του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, λίγα πράγματα έχουν γίνει γίνει γνωστά για το πρότζεκτ.

Πρόσφατα υπήρξε η πληροφορία ότι η πρώτη σεζόν θα επικεντρωθεί στη ζωή του νεαρού Άραγκορν, αλλά όλα ακόμα βρίσκονται σε πολύ πρώιμο στάδιο.

Ένα από τα μεγάλα ερωτήματα είναι το αν θα έχει εμπλοκή ο Πίτερ Τζάκσον, που έχει συνδέσει φυσικά το όνομα του  με τις δύο τριλογίες (Lord of the Rings και Hobbit).

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν 0 56χρονος σκηνοθέτης, 20 χρόνια μετά την έναρξη των γυρισμάτων του «Άρχοντα» θα έχει συμβουλευτικό ρόλο στη σειρά που ετοιμάζεται. Το δήλωσε ο ίδιος στην γερμανική έκδοση του IGN. 

«Είχα μια πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία με την Amazon πριν από περίπου ένα χρόνο και από αυτά που άκουσα νομίζω ότι έχουν πάρει το σωστό δρόμο. Έχουν πολύ καλές προθέσεις και όλα ακούγονται συναρπαστικά. Δεν θα ήθελα όμως να είμαι υπεύθυνος για ολόκληρη τη σειρά, αφου αυτό θα αποτελούσε μία μακροχρόνια δέσμευση. Κάτι που δεν έχω ξανακάνει, έτσι δεν θα ήταν έξυπνο να είμαι ο showrunner. Αυτό που κάνω τώρα είναι να συγκροτήσω την δημιουργική ομάδα πίσω από το πρότζεκτ».   Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio

Αυτά λοιπόν είναι τα πολύ καλά νέα και δείχνουν οτι η Amazon θέλει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Και πως να κάνει αλλιώς βέβαια όταν το πρότζεκτ αναμένεται να κοστίσει περίπου ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Πριν το 2020 πάντως δύσκολα θα δούμε κάτι στις οθόνες μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ