15 χρόνια από το σοκ του St. Anger των Metallica
News

15 χρόνια από το σοκ του St. Anger των Metallica

Θυμάται με νοσταλγία ο Θανάσης Ράλλης

Πριν από δεκαπέντε χρόνια, τέτοια μέρα, οι Metallica κυκλοφόρησαν το St. Anger.

Λίγες ημέρες πριν -χωρίς youtube ακόμα- και με τις συνδέσεις του internet σε καβουρδιστηριακά επίπεδα, με κάποιο τρόπο είχα δει online το βίντεο του ομώνυμου τραγουδιού. Ούτε που θυμάμαι πώς, αλλά νομίζω ότι το είχα κατεβάσει.

Μερικές ώρες download μετά, βρισκόταν στον υπολογιστή μου. Ήμουν έτοιμος να έρθω σε επαφή με το πρώτο δείγμα της νέας δουλειάς από την αγαπημένη μου μπάντα.

Πάτησα το play και μερικά λεπτά αργότερα, σκέφτηκα «Καλή φάση το τραγούδι, ωραίο το βίντεο, κρίμα που έχει γίνει μαλακία με την ποιότητα του αρχείου και ο ήχος είναι τόσο σκατά».

Οι μέρες πέρασαν και η ώρα της επίσημης κυκλοφορίας είχε έρθει. Κατηφόρισα προς το Rock City στην Ακαδημίας για να το αγοράσω από την πρώτη μέρα. Την ώρα που μπήκα στο μαγαζί το cd έπαιζε στα ηχεία.

Οπότε για να πάρω μια τζούρα από τα υπόλοιπα κομμάτια χάζεψα για λίγο τις νέες κυκλοφορίες. Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio

Περίπου ένα τέταρτο μετά πήγα στο ταμείο και την ώρα που πλήρωνα σκέφτηκα  «Καλή φάση τa τραγούδια, κρίμα που έχει γίνει μαλακία με τα ηχεία του μαγαζιού και ο ήχος είναι τόσο σκατά»

Γύρισα σπίτι και έβαλα το cd να παίζει. H πρώτη μου σκέψη ήταν φυσικά ««Καλή φάση τa τραγούδια, κρίμα που χάλασαν τα ηχεία μου και ο ήχος είναι τόσο σκατά».

15 χρόνια χρόνια μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι μαλακία έχει γίνει με τον ήχο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: