Εντυπωσιακό trailer για το νέο έπος του Πίτερ Τζάκσον
News

Εντυπωσιακό trailer για το νέο έπος του Πίτερ Τζάκσον

Χιλιάδες χρόνια μετά την καταστροφή του πολιτισμού όπως τον ξέρουμε, στη γη κυκλοφορούν τεράστιες μετακινούμενες πόλεις (με κεντρική το Λονδίνο) που «καταβροχθίζουν» τις μικρότερες για να απορροφήσουν τους πόρους τους. Αυτή είναι στο περίπου, η πλοκή του Mortal Engines, του πρώτου μίας σειράς από τέσσερα βιβλία που έγραψε ο Philip Reeve.

Ο Πίτερ Τζάκσον (Lord of the Rings, Hobbit) είναι στη θέση του παραγωγού, ενώ έχει γράψει και το σενάριο μαζί με τις Fran Walsh και Philippa Boynes με τις οποίες θα πρέπει να τονίσουμε ότι είχε συνεργαστεί και στις μεταφορές των έργων του Τόλκιν (η Walsh είναι σύντροφος του και μαζί έχουν δύο παιδιά).

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Christian Rivers (επίσης σταθερός συνεργάτης του Τζάκσον) ενώ η ταινία αναμένεται στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο του 2018.

Το δεύτερο trailer μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα και μας δίνει περισσότερες λεπτομέρειες από αυτό τον παράξενο κόσμο ενώ δεσπόζει με την παρουσία του ο Hugo Weaving (Lord of the Rings, V for Vendetta, Matrix).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ