Τα κορυφαία τραγούδια του μήνα για το Roxx Radio

Roxx |
Τα κορυφαία τραγούδια του μήνα για το Roxx Radio - Roxx.gr

Κοντεύουμε να βγάλουμε το μισό 2018 και μπορούμε να πούμε πλέον με σιγουριά ότι αυτή η χρονιά είναι γεμάτη κομματάρες που βγαίνουν συνέχεια.

Έτσι δικαιολογείται η απόφαση που πήραμε από τον προηγούμενο μήνα να αυξήσουμε τη λίστα μας και από τα δέκα τραγούδια να πάμε στα είκοσι. Και πάλι το σκεφτόμαστε μπόλικη ώρα μέχρι να δούμε τι θα μείνει απ’ έξω.

Το μεγάλο γεγονός του μήνα είναι φυσικά η κυκλοφορία του νέου άλμπουμ των Ghost που αναμένεται να τους εκτοξεύσει σε παγκόσμιο επίπεδο. Φυσικά στην Ελλάδα δεν υπάρχει περίπτωση να τους πάρει χαμπάρι κάποιο από τα ροκ ραδιόφωνα, εκτός και αν ξυπνήσει η εταιρεία διανομής του άλμπουμ και στείλει το Dance Macabre στις φιξαρισμένες playlist, όπως είχε γίνει πριν από μία διετία με τη διασκευή των Disturbed στο Sound of Silence.

Για ποιο λόγο όμως να ακούτε μουσικά σε ελληνικά ραδιόφωνα; Αφού εδώ στο Roxx Radio σας έχουμε καλυμμένους! Έχουμε και αυτό το μήνα μπόλικες νέες προσθήκες ενώ να σας θυμίσουμε ότι έχουμε ανοίξει και επίσημο γκρουπ του ραδιοφώνου στο Facebook. Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Πριν πάμε να δούμε τη λίστα μας για τον Ιούνιο να σας θυμίσουμε ότι εκτός από το tunein, μπορείτε να μας ακούτε και στο e-radio αλλά και στο live24.gr.

Ακολουθεί το επίσημο Top 20 του Roxx Radio για τον Ιούνιο:

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ