Αυτή είναι μάλλον η απόδειξη της αποχώρησης του Ρικ από το Walking Dead!
News

Αυτή είναι μάλλον η απόδειξη της αποχώρησης του Ρικ από το Walking Dead!

Από τις αρχές της εβδομάδας έχει βουίξει ο τόπος από τη φημολογία που θέλει τον Άντριου Λίνκολν να αποχωρεί από το Walking Dead μετά την 9η σεζόν.

Όλα ξεκίνησαν από δημοσίευμα του Collider, όμως πολλά μεγάλα site του εξωτερικού (entertainment weekly, deadline) το επιβεβαίωσαν με δικές τους πηγές. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση από την παραγωγή της σειράς και το AMC, αλλά όπως και να το κάνουμε αν αυτό συμβεί θα αποτελεί το μεγαλύτερο ταρακούνημα στην ιστορία της σειράς, αφου ο Ρικ είναι ο πρωταγωνιστής της από το πρώτο επεισόδιο και αποτελεί ακόμα κεντρική φιγούρα στο κόμικ που βρίσκεται και αυτό σε εξελίξη.

Αυτό το τελευταίο δεν αποτελεί βέβαια μεγάλο εμπόδιο πλέον, αφού είδαμε στη σεζόν που μας πέρασε και τον Καρλ να λέει αντίο παρά το το γεγονός ότι η ιστορία του στο κόμικ συνεχίζεται.

Η μεγαλύτερη μέχρι στιγμής απόδειξη ότι η το θέμα με τον Ρικ είναι πραγματικό, έρχεται από τον Νόρμαν Ρίντους που σύμφωνα με δημοσιεύματα θα αποτελεί τον κεντρικό πρωταγωνιστή μετά την 9η σεζόν με απολαβές που θα ξεπεράσουν τα 20 εκατομμύρια δολάρια.

Πόσταρε μία φωτογραφία στο instagram με μία σκηνή από τη σειρά όπου ο Ντάριλ και ο Ρικ αγκαλιάζονται και φυσικά όλοι το έχουν εκλάβει ως αποχαιρετισμό!

❤️

A post shared by norman reedus (@bigbaldhead) on

Τα γυρίσματα της 9ης σεζόν έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες και η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει μέσα στον Οκτώβριο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ