Βόμβα στα θεμέλια του Walking Dead: Αποχωρεί ο Ρικ μετά την 9η σεζόν!
News

Βόμβα στα θεμέλια του Walking Dead: Αποχωρεί ο Ρικ μετά την 9η σεζόν!

Την τελευταία διετία το Walking Dead έχει σημαδευτεί από την αποχώρηση πρωταγωνιστών λόγω εξέλιξης της ιστορίας, όμως τους τελευταίους μήνες παίζεται μεγάλο παιχνίδι και στο παρασκήνιο.

Έτσι μετά το θέμα που προέκυψε με την Λόρεν Κόχαν και την ανανέωση του συμβολαίου της, που θα την βρει να παραμείνει τουλάχιστον για μέρος της 9ης σεζόν της σειράς (έχει ήδη αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Whiskey Cavalier, που θα προβληθεί το 2019), δημοσίευμα του Collider αναφέρει ότι το μεγαλύτερο όνομα του Walking Dead είναι στην πόρτα της εξόδου.

Ο Άντριου Λίνκολν που υποδύεται τον Ρικ θα αποχωρήσει μετά την 9η σεζόν και μάλιστα η παρουσία του δεν θα είναι τόσο συχνή αφού θα τον δούμε μόνο σε έξι επεισόδια!

Ο 44χρονος ηθοποιός αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο της σειράς από την πρώτη ημέρα προβολής της και μαζί με τον Ντάριλ και τον Κάρολ είναι οι τελευταίοι που έχουν απομείνει από την πρώτη σεζόν του 2010!

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Λίνκολν θεωρεί ότι ήρθε η ώρα για νέες προκλήσεις στην καριέρα του και ότι η αποχώρηση αποτελεί καθαρά προσωπική του απόφαση.

Τονίζεται πάντως ότι η παραγωγή της σειράς έκανε τα πάντα για να κρατήσει τουλάχιστον τον Νόρμαν Ρίντους που θα αμειφθεί με 20 εκατομμύρια δολάρια.

Αν και έχουν περάσει αρκετές ώρες από το δημοσίευμα προς το παρόν τουλάχιστον δεν έχει υπάρξει καμία διάψευση για το θέμα, ενώ μεγάλα site του εξωτερικού (entertainment weekly, deadline) επιβεβαιώνουν πλέον την είδηση επικαλούμενα δικές τους πηγές.

Τα γυρίσματα της 9ης σεζόν ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Οκτώβριο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ