Η σύνοψη για την επόμενη ταινία των Avengers μιλάει ξεκάθαρα για θυσίες!
News

Η σύνοψη για την επόμενη ταινία των Avengers μιλάει ξεκάθαρα για θυσίες!

Αν για κάποιο λόγο δεν έχετε δει ακόμα το Infinity War και φοβάστε για spoiler τότε θα σας προειδοποιήσουμε τώρα για τελευταία φορά.

Ακολουθούν spoilers. 

To τέλος της τρίτης ταινίας βρίσκει τον Thanos απόλυτο νικητή, αφού έχει πάρει όλα τα infinity stones στα χέρια του και έχει αφανίσει το μισό σύμπαν και μαζί πολλούς από τους αγαπημένους μας ήρωες.

Επειδή όμως είναι ξεκάθαρο ότι η ιστορία θα συνεχιστεί στην επόμενη ταινία, τα σενάρια που κυκλοφορούν για το πως θα μπορέσουν όσοι απέμειναν να αντιστρέψουν την κατάσταση είναι φυσικά πάρα πολλά.

Ότι και να γίνει πάντως στο επόμενο Avengers το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχει κόστος. Και αυτό γίνεται ξεκάθαρο από την πρώτη σύνοψη που έχουμε στα χέρια μας και δημοσιεύθηκε στο licensingmagazine.com.

Η απόλυτη σύνδεση 22 ταινιών, η τέταρτη ταινία στις περιπέτειες των Avengers, θα τραβήξει τα ακροατήρια για να γίνουν μάρτυρες αυτής της κρίσιμης καμπής του επικού ταξιδιού. Οι αγαπημένοι μας ήρωες θα καταλάβουν πραγματικά το πόσο εύθραυστη είναι η πραγματικότητα και ποιες θυσίες πρέπει να γίνουν για να τη διατηρήσουν.

Η λέξη κλειδί εδώ, είναι οι «θυσίες». Το μυαλό μας πάει σε κάποιους από στους αρχικούς Avengers που έχουν μείνει ζωντανοί μετά το Infinity War και δεν αποκλείεται να δώσουν ακόμα και τη ζωή τους για να σταματήσουν οριστικά τον Thanos.

Έχουμε όμως πάρα πολύ καιρό μπροστά μας μέχρι να αρχίσουμε να μαθαίνουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την ταινία που αναμένεται στις αίθουσες τον Μάιο του 2019.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ