To πρώτο trailer για το πολυαναμενόμενο Passage είναι εδώ
News

To πρώτο trailer για το πολυαναμενόμενο Passage είναι εδώ

Μία από τις πιο επιτυχημένες τριλογίες της δεκαετίας που διανύουμε πήρε το πράσινο φως και έρχεται στις οθόνες μας από το FOX τη νέα σεζόν.

Μιλάμε για το Passage του Justin Cronin. Το ομώνυμο πρώτο βιβλίο κυκλοφόρησε το 2010, το 2012 ακολούθησε το The Twelve ενώ η αυλαία έπεσε το 2016 με το City of Mirrors.

Η σειρά πέρασε από πολλά εμπόδια, άλλαξε πρωταγωνιστές, ο πιλότος γυρίστηκε αρκετές φορές αλλά όλα πλέον μπαίνουν στην τελική ευθεία. Το πρώτο trailer δόθηκε στη δημοσιότητα και επικεντρώνεται στο πρώτο κομμάτι του βιβλίου και το τονίζουμε αυτό γιατί η πλοκή από ένα σημείο και μετά μεταφέρεται πολλές δεκαετίες αργότερα και δεν ξέρουμε πως θα το χειριστεί αυτό η παραγωγή.

Δείτε το trailer και αμέσως μετά έχουμε τη σύνοψη του πρώτου βιβλίου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνης.

Συνέβη γρήγορα. Τριάντα δύο λεπτά για να πεθάνει ένας κόσμος και να γεννηθεί ένας άλλος.

Αρχικά, το αδιανόητο: η παραβίαση των συστημάτων ασφαλείας σε μία μυστική εγκατάσταση της αμερικανικής κυβέρνησης απελευθερώνει το τερατώδες αποτέλεσμα ενός ανατριχιαστικού στρατιωτικού πειράματος. Ύστερα, η φρίκη: μία νύχτα χάους και μακελειού δίνει τη θέση της στην ανατολή ενός έθνους, και τελικά ενός κόσμου, για πάντα αλλαγμένου. Το μόνο που απομένει στους επιζήσαντες είναι ο μακρύς αγώνας μπροστά τους και ένα μέλλον όπου κυβερνά ο φόβος: ένα μέλλον κατακλυσμένο από σκοτάδι και από θάνατο…

Καθώς ο πολιτισμός καταρρέει και από τα συντρίμμια του αναδύεται ένα πρωτόγονο τοπίο κυνηγών και κυνηγημένων, δύο άνθρωποι επιχειρούν να διαφύγουν, αναζητώντας καταφύγιο: o Μπραντ Γουόλγκαστ, πράκτορας του FBI, και η Έιμι Χάρπερ, μια εξάχρονη ορφανή, φυγάδας από το μοιραίο επιστημονικό πρόγραμμα. Ο Γουόλγκαστ είναι αποφασισμένος να την προστατέψει από τη φρίκη, όμως για την Έιμι η προσπάθεια να ξεφύγει είναι απλά η αρχή μιας πολύ μεγαλύτερης οδύσσειας προς ένα χρόνο και έναν τόπο όπου θα κληθεί να δώσει τέλος σε κάτι που δεν έπρεπε ποτέ να ξεκινήσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ