Τι λένε οι κριτικές για το Solo: Α Star Wars Story
News

Τι λένε οι κριτικές για το Solo: Α Star Wars Story

Καταιγισμό από μπλοκμπάστερ έχουμε αυτή την εποχή, αφού ενώ είναι ακόμα νωπές οι μνήμες από το Infinity War, αυτή την εβδομάδα κάνει πρεμιέρα το Deadpool, ενώ σε λίγες ημέρες έρχεται και το Solo: A Star Wars Story.

Και είναι η αλήθεια πως σε αντίθεση με άλλες ταινίες του Star Wars δεν δημιουργησε τον ίδιο ενθουσιασμό και ανυπομονησία.

Το πρότζεκτ πέρασε από σαράντα κύματα μέχρι να φτάσει στις οθόνες αφού πέρυσι το καλοκαίρι απομακρύνθηκαν οι σκηνοθέτες Φιλ Λορντ και Κρις Μίλερ και στην θέση τους προσλήφθηκε τελικά ο Ρον Χάουαρντ που έκανε εκτεταμένες αλλαγές.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα την επόμενη εβδομάδα και δόθηκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες κριτικές που την φτάνουν στο 73% στο Rotten Tomatoes. Οι περισσότεροι συμφωνούν ότι πρόκειται για μία διασκεδαστική ταινία, ίσως την πιο «ελαφριά» στο σύμπαν του Star Wars ενώ όπως απόλυτα λογικό πολλοί τονίζουν το… προφανές. Ότι όσο φιλότιμη και αν είναι η προσπάθεια του Άλντεν Έρενραϊχ
στο ρόλο του Han Solo δεν φτάνει στα επίπεδα του Χάρισον Φόρντ. Ακολουθούν κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές κριτικές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ