Τι παίζει με το επόμενο Guardians of the Galaxy;
News

Τι παίζει με το επόμενο Guardians of the Galaxy;

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακολουθούν spoilers για το infinity War των Avengers


Το Guardians of the Galaxy ήταν ίσως το μεγαλύτερο κερδισμένο στοίχημα που έχει βάλει η Marvel όλα αυτά τα χρόνια, αφού κανένας δεν περίμενε πριν από την πρώτη ταινία την επιτυχία που θα έκανε αλλά και το πόσο καλό θα ήταν.

Ακολούθησε ένα σίκουελ που μας έκανε να γνωρίσουμε και να γουστάρουμε ακόμα περισσότερο τους Star Lord, Groot, Rocket Raccoon, Gamora και Drax αλλά έβαλε πολύ γερά θεμέλια και για τη νέα ταινία των Avengers.

Και μετά ήρθε το Infinity War και τους τους ξεπάστρεψε όλους, εκτός από τον Rocket Raccoon.

Μπορεί λοιπόν οι σεναριογράφοι του Infinity War να επιμένουν ότι θα πρέπει να συμβιβαστούμε με την ιδέα των θανάτων, όμως τα προγραμματισμένα σίκουελ για αρκετούς από τους χαρακτήρες που έγιναν στάχτη μας λένε το αντίθετο.

Το τρίτο Guardians of the Galaxy είναι προγραμματισμένο για το 2020 και ο Chris Pratt με αφορμή τα γενέθλια της Pom Klementieff (Mantis), αφού της ευχήθηκε χρόνια πολλά έκανε γνωστό ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το 2019.

«Ανυπομονώ να ξεκινήσω τα γυρίσματα μαζί της την επόμενη χρονιά» έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ θα πρέπει να πούμε ότι μέχρι να γίνει αυτό θα έχουμε δει την επόμενη ταινία των Avengers και θα ξέρουμε το τι συνέβη τελικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ