Puta Volcano και Black Hat Bones ζωντανά στο Temple
News

Puta Volcano και Black Hat Bones ζωντανά στο Temple

Puta Volcano ζωντανά στην Αθήνα
w/ special guest: Black Hat Bones
Στο Temple (Ιάκχου 17, Γκάζι, Αθήνα)
Παρασκευή 25 Μαϊου 2018
Πόρτες: 21:00

Event page: www.facebook.com/events/1979243992328913

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Προπώληση: 6€
Ταμείο: 8€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
Sound Effect Records (Σπ. Τρικούπη 50 & Καλλιδρομίου 10683, Αθήνα, τηλ: 210 8259883)
Syd Records (Πρωτογένους 13, Ψυρρή, τηλ.: 210 3218373, www.sydrecords.com)
Rhythm Records (Εμ. Μπενάκη 74, Αθήνα, τηλ.: 210 3841550, www.rhythmrecords.gr)
Τηλεφωνικά στο 11876

Reload Stores
Media Markt
Seven Spots
Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης
Viva Kiosks (Συνταγμα & Τεχνόπολις)
Ηλεκτρονική προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/music/temple/puta-volcano

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τον άκρως πετυχημένο κύκλο, διάρκειας ενός και κάτι χρόνου από την κυκλοφορία του -δεύτερου σε σειρά- full length album Harmony of Spheres και την επιστροφή τους από το πρώτο τους tour εκτός συνόρων λίγες μόλις μέρες πριν, θα γιορτάσουν οι Puta Volcano την Παρασκευή 25 Μαΐου στο Temple, το νεόδμητο και ανερχόμενο “Ναό” της underground Αθηναϊκής μουσικής σκηνής, έχοντας μαζί τους εκλεκτούς καλεσμένους.

Μετρώντας ήδη εφτά χρόνια παρουσίας στο χώρο της ευρύτερης Ελληνικής rock σκηνής, ένα EP (σε παραγωγή του διεθνούς φήμης, θρυλικού και προσφάτως αποθανόντος, Chris Tsangarides) και δύο full length κυκλοφορίες, οι Puta Volcano διευρύνουν το ακροατήριο και τους μουσικούς τους ορίζοντες με σταθερά βήματα, εμπλουτίζοντας διαρκώς τον ήχο τους με ετερόκλητα και άκρως ενδιαφέροντα στοιχεία, αποτίοντας πάντα φόρο τιμής στις desert rock και Seattle ‘90s επιρροές με τις οποίες ανετράφησαν, και διαμορφώνοντας έτσι το “volcanic rock” προσωπικό τους στίγμα, με όχημα τις υπνωτιστικές γκρούβες και τα συμπαγή και δεμένα παιξίματά τους.

Το πρόσφατο “Harmony of Spheres”, αυτόν τον πρώτο του χρόνο “ταξίδεψε” τόσο εντός, όσο και (κυρίως) εκτός συνόρων, αποσπώντας θετικότατες κριτικές και σχόλια από κοινό και μουσικό τύπο, γεγονός που οδήγησε αναπόφευκτα στη γρήγορη εξάντληση του πρώτου vinyl pressing, με την ανακοίνωση του repressing να αναμένεται από μέρα σε μέρα! Την κυκλοφορία ακολούθησαν συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και τα σημαντικότερα εγχώρια φεστιβάλ, ενώ η μπάντα επίκειται -ως προαναφέρθηκε- τον Μάιο να αναχωρήσει, συνοδεία των Purple Dino, για την πρώτη τους mini Ευρωπαϊκή περιοδεία με εμφανίσεις σε Αυστρία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Σερβία & Βουλγαρία.

Ακούστε το “Harmony of Spheres” εδώ: http://radi.al/HarmonyOfSpheres

***

Στο stage οι Black Hat Bones είναι αδάμαστοι!

Ξακουστό για τις ζωντανές εμφανίσεις του και τις τεράστιες ποσότητες ενέργειας που αυτές εκκρίνουν, το κουαρτέτο από τη Σπάρτη έχει καταφέρει όχι απλά να αποτελεί μια υπολογίσιμη συναυλιακή δύναμη, αλλά να είναι ξακουστό ως “το live act που οπωσδήποτε πρέπει να δεις”. “Οι συναυλίες έχουν να κάνουν κυρίως με την ενέργεια που καταθέτουμε και εισπράττουμε. Κάθε φορά είναι σαν τη πρώτη φορά, με το ίδιο άγχος, τον ίδιο ιδρώτα, τις ίδιες σκέψεις. Είναι κάτι εθιστικό, είναι η επιτομή του rock’n’roll. Το γουστάρουμε και δηλώνουμε ένοχοι για αυτό σε βαθμό κακουργήματος.” λένε οι ίδιοι.

Με αισθητική και νοοτροπία ριζωμένη σε αυτό που λέμε “rock’n’roll οικογένεια”, οι Black Hat Bones καταφέρνουν αυτά τα ουκ ολίγα χρόνια ύπαρξής τους να μας προσφέρουν με τρόπο αξιοθαύμαστα τίμιο, το αγαθό που ακούει στο όνομα “rock”. “Οι Black Hat Bones πάνω απ’ όλα είναι παρέα, οικογένεια, ο προσωπικός μας ψυχολόγος, ένα μέρος του ίδιου μας του εαυτόυ. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως οι περισσότερες ιστορίες που ο καθένας μας έχει να πει για τη ζωή του περιέχουν μέσα αυτές τις τρεις λεξούλες που άλλαξαν τον τρόπο που λειτουργούμε και σκεφτόμαστε.” δηλώνουν.

Με πρόσφατη κυκλοφορία τους το EP The Ghost Bites Back νωρίτερα μέσα στο έτος, οι local rock’n’roll heroes Black Hat Bones ανεβαίνουν στη σκηνή του Temple, για να μοιραστούν -όπως πάντα κάνουν- αξέχαστες μουσικές -κι όχι μόνο- στιγμές με φίλους, γνωστούς, συνοδοιπόρους και ακολούθους!

LINKS:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ