Θρίαμβος για το Infinity War – Γκρέμισε από την κορυφή το Star Wars
News

Θρίαμβος για το Infinity War – Γκρέμισε από την κορυφή το Star Wars

Update: Το ρεκόρ οριστικοποιήθηκε με το Infinity War να φτάνει τα 250 εκατ. δολάρια. Ακολουθεί το αρχικό κειμενο.

Αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την Disney, σύμφωνα με τις τελικές εκτιμήσεις το Infinity War κατάφερε αυτό που έμοιαζε ακατόρθωτο.

Γκρέμισε από την κορυφή της λίστας με τα καλύτερα πρώτα τριήμερα όλων των εποχών την πρώτη ταινία της νέας τριλογίας του Star Wars.

Οι πρώτες πληροφορίες για τις συνολικές εισπράξεις φέρνουν τη νέα ταινία των Avengers στα 248 έως 250 εκατομμύρια δολάρια, αφήνοντας το Force Awakens δεύτερο με 247,9 εκατ. δολάρια, σε μία μάχη που ήταν οριακή και κρίνεται στο νήμα.

Το Infinity War μετά από μία πολύ καλή Παρασκευή (που δεν ήταν όμως η καλύτερη όλων των εποχών) ανέβασε ρυθμούς το Σάββατο με το εξαιρετικό word of mouth να δίνει ώθηση και συνολικά να φέρνει στα ταμεία 82 εκατομμύρια δολάρια (που ήταν η καλύτερη επίδοση για τη συγκεκριμένη μέρα).

Θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη ενημέρωση για να δούμε που ακριβώς έκατσε… η μπίλια στο τελικό ποσό αλλά αυτή τη στιγμή που μιλάμε το σίγουρο είναι ότι η ταινία των αδελφών Ρούσο έγραψε η ιστορία που θα έχει αντίπαλο μόνο από τη συνέχεια της που αναμένεται στους κινηματογράφους του χρόνου τέτοιο καιρό.

Το Infinity War προβάλλεται φυσικά και στις ελληνικές αίθουσες.

Διαβάστε ακόμα:

Άλλο ένα τρελό ρεκόρ για το Infinity War – Διέλυσε το Fate of the Furious στο παγκόσμιο Box Office

Αυτή η επιστροφή ήταν μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στο Infinity War

Τι σημαίνει η σκηνή μετά τους τίτλους τέλους του Infinity War;

Σοκ και δέος: Κανένας δεν ήταν έτοιμος για το Infinity War των Avengers

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ