Αυτή η επιστροφή ήταν μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στο Infinity War
News

Αυτή η επιστροφή ήταν μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στο Infinity War

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακολουθούν spoilers για το Infinity War των Avengers.

Όσοι είδατε το Infinity War των Avengers είμαστε σίγουροι ότι ακόμα δεν έχετε συνέλθει από τα συνέβησαν και προσπαθείτε να βρείτε τρόπο να μεταφερθείτε στο μέλλον για να δείτε την επόμενη ταινία.

Πιστέψτε μας και εμείς το ίδιο προσπαθούμε, αλλά μέχρι στιγμής το μόνο που έχουμε καταφέρει είναι να σπάσουμε δύο τζαμαρίες, ένας συντάκτης να χτυπήσει το κεφάλι του στον τοίχο και ένας άλλος να καεί με το μπρίκι. Μη ρωτάτε λεπτομέρειες, όλα έχουν συμβεί.

Πηγαίνοντας λοιπόν να δούμε την ταινία, ξέραμε ότι η αποστολή του Thanos ήταν να συγκεντρώσει όλα τα infinity stones. Ήταν όμως το πετράδι της ψυχής αυτό που έκρυβε μία μεγάλη έκπληξη. Τελευταία προειδοποίηση για spoiler. Ακολουθούν SPOILER!

Η αναζήτηση του soul stone οδηγεί τον Thanos στον Vormir μαζί με την Gamora. Εκεί τους υποδέχεται μία σκοτεινή φιγούρα που έχει το ρόλο του φύλακα του πολύτιμου πετραδιού.

Ποια ήταν αυτή η σκοτεινή φιγούρα; Κάποιος που δεν είχαμε δει από την πρώτη ταινία του Captain America. O Red Scull!

Στο First Avenger του 2011 ο Red Scull είναι ο κεντρικός κακός της ταινίας και καταλήγει να τον απορροφήσει το tesseract χωρίς όμως από τότε να μάθουμε την τύχη του. Μέχρι τώρα δηλαδή, που είδαμε ότι κατέληξε στον Vormir και είναι αυτός που λέει στον Thanos το τι πρέπει να κάνει για να πάρει το πετράδι στα χέρια του. Να το ανταλλάξει με κάποιον που αγαπά.

Και κάπως έτσι φτάνουμε σε ένα από τα συναισθηματικά peak της ταινίας με τον θάνατος της Gamora.

Θα πρέπει να τονίσουμε βέβαια ότι στην ταινία του Captain America τον Red Scull υποδύθηκε ο Χιούγκο Γουίβινγ (Lord of the Rings, V For Vendetta, Matrix), αλλά δεν επέστρεψε στο Infinity War. Τον ρόλο αυτή τη φορά ανέλαβε ο Ross Marquand του Walking Dead.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: