Πέσιμο του Sherlock στον συμπρωταγωνιστή του: «Αυτό που είπε είναι αξιολύπητο»
News

Πέσιμο του Sherlock στον συμπρωταγωνιστή του: «Αυτό που είπε είναι αξιολύπητο»

Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από τότε που είδαμε την 4η σεζόν του Sherlock και όπως όλα δείχνουν, αν δούμε ποτέ νέα επεισόδια αυτά θα αργήσουν πολύ ακόμα.

Πρόσφατα μάλιστα ο Μάρτιν Φρίμαν, που υποδύεται τον Γουότσον, είχε δηλώσει ότι υπάρχει μεγάλη πίεση από τον κόσμο για τη σειρά, κάτι που δεν κάνει την όλα εμπειρία όσο διασκεδαστική ήταν στην αρχή.

«Οι προσδοκίες του κόσμου, κάποιες από αυτές δηλαδή δεν είναι τόσο διασκεδαστικές πια. Δεν είναι κάτι που απολαμβάνουν, είναι απλά ‘κάντο, γιατί αν δεν το κάνεις είσαι μαλάκας’. Αυτό δεν είναι διασκεδαστικό» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά

Αυτή τη δήλωση κλήθηκε να σχολιάσει ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς σε συνέντευξη του στην Daily Telegraph. O ηθοποιός που εμφανίζεται φυσικά στο Infinity War των Avengers στο ρόλο του Dr. Strange, δεν συμφωνεί καθόλου με τα όσα είπε ο Φρίμαν.

«Είναι πραγματικά αξιολύπητο αν αυτό από μόνο του σε εμποδίζει να κοντρολάρεις τα συναισθήματα σου. Γιατί; Λόγω των προσδοκιών του κόσμου; Δεν ξέρω. Δεν συμφωνώ με αυτό». 

Μην λαμβάνετε πάντως αυτή τη δήλωση ως κόντρα μεταξύ των δύο ηθοποιών απαραίτητα. Είναι πολλές φορές ο τρόπος των Άγγλων τέτοιος που δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αργήσουμε να έχουμε νέα για το μέλλον της σειράς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: