Γιατί δεν έχουμε δει ακόμα κριτικές για το Infinity War;
News

Γιατί δεν έχουμε δει ακόμα κριτικές για το Infinity War;

Βρισκόμαστε στην αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη του Infinity War των Avengers στους κινηματογράφους στις 26 Απριλίου και όπως είναι λογικό ο κόσμος διψάει να μάθει το τι θα συμβεί.

Πέντε ημέρες πριν την πρεμιέρα της ταινίας και ακόμα δεν έχουμε διαβάσει ούτε μία κριτική, ούτε καν έχουμε δει αντιδράσεις στο twitter.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Πολύ απλά γιατί κανένας δεν έχει δει ακόμα το Infinity War εκτός από τους δημιουργούς. Η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Δευτέρας στο Λος Άντζελες και το εμπάργκο για τις αντιδράσεις στο twitter σταματάει στις 08.30 το πρωί της Τρίτης (ώρα Ελλάδας), κάτι που σημαίνει ότι τότε θα έχουμε μία πολύ μικρή εικόνα.

Το εμπάργκο για τις ολοκληρωμένες κριτικές σταματάει αργά το βράδυ της Τρίτης (μετά τα μεσάνυχτα), λίγες ώρες δηλαδή πριν δούμε την ταινία στην Ελλάδα, αφού στη χώρα μας η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 26 Απριλίου.

Αν και η Marvel συνηθίζει να κρατάει το εμπάργκο των κριτικών για μία εβδομάδα περίπου πριν τις πρεμιέρες, σε αυτή την περίπτωση η μυστικότητα και η προσπάθεια για την αποφυγή των σπόιλερ που κάνει το στούντιο αλλά και οι δημιουργοί είναι τεράστιες.

Έτσι κι αλλιώς βέβαια το Infinity War είναι από τις ταινίες που δεν θα επηρεαστούν από τις κριτικές αφού ο κόσμος που θέλει να τη δει, θα τη δει. Και αναμένεται να σπάσει και πολλά ρεκόρ φυσικά.

Λίγες ημέρες ακόμα υπομονή λοιπόν…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ