Δύο βαρβάτα ονόματα σε συζητήσεις για το σίκουελ του ΙΤ!
News

Δύο βαρβάτα ονόματα σε συζητήσεις για το σίκουελ του ΙΤ!

Η τεράστια επιτυχία του IT που έγινε η πιο εμπορική ταινία τρόμου όλων των εποχών με πάνω από 700 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις, οδήγησε στην γρήγορη απόφαση να δοθεί πράσινο φως για το σίκουελ που θα έρθει στις 6 Σεπτεμβρίου του 2019.

Το σενάριο βρίσκεται αυτή την εποχή στο τελικό στάδιο της συγγραφής του ενώ τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιούλιο στον Καναδά. Για τον ρόλο της Μπέβερλι η Τζέσικα Τσαστέιν βρίσκεται κοντά σε συμφωνία αλλά για τους ανδρικούς ρόλους δεν είχε ακουστεί κάτι μέχρι σήμερα.

Θυμίζουμε ότι το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας θα εξελίσσεται 27 χρόνια μετά έτσι θα δούμε τις ενήλικες εκδοχές των πιτσιρικάδων που έκλεψαν την παράσταση στην πρώτη ταινία.

Σύμφωνα λοιπόν με το Variety οι δύο άνδρες ηθοποιοί που συζητούν αυτή την εποχή για να μπουν στο σίκουελ είναι οι James McAvoy και Bill Hader.

Ο πρώτος για τον ρόλο του Μπιλ (που είχε πρόβλημα στην ομιλία) και ο δεύτερος για τον Ρίτσι (που υποδύεται στην εφηβική ηλικία ο Finn Wolfhard του Stranger Things).

Τίποτα βέβαια δεν είναι ακόμα οριστικό, αλλά από τα ονόματα που συζητούν καταλαβαίνουμε την πρώτη θέση των παραγωγών το καστ να αποτελείται από βαρβάτα ονόματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ