Έλληνας μεταλάς και οι φίλοι του ύποπτοι για μαζική αυτοκτονία στη Σκωτία ενώ απλά έκαναν κάμπινγκ
News

Έλληνας μεταλάς και οι φίλοι του ύποπτοι για μαζική αυτοκτονία στη Σκωτία ενώ απλά έκαναν κάμπινγκ

Ο Παναγιώτης Φίλης είναι λέκτορας στο πανεπιστήμιο του Αμπερντίν και ιδιοκτήτης της Black Metal Brewery, μιας εταιρείας αλκοολούχων ποτών που απευθύνονται σε μεταλάδες! Μαζί με την παρέα του και τα παιδιά τους είχαν πάει για κατασκήνωση σε ένα μικρό νησί στην περιοχή Loch Leven της Σκωτίας.

Οι πιτσιρικάδες το διασκέδαζαν και είχαν μάλιστα βαμένα τα πρόσωπά τους σε στυλ corpse paint.

Κάποια στιγμή είδαν ταχύπλοα της αστυνομία να πλησιάζουν με μεγάλη ταχύτητα και αποβιβάστηκαν στο νησί με στόχο να τους… σώσουν!

Μικρή λεπτομέρεια, κανένας δεν χρειαζόταν σωτηρία! Κάποιος είχε ειδοποιήσεις την αστυνομία λέγοντας ότι η παρέα είχε στόχο τη μαζική αυτοκτονία έτσι οι ένστολοι έσπασαν ένα αυτοκίνητο ψάχνοντας για σημείωμα αυτοκτονίας!

Όπως δήλωσε ο Παναγιώτης Φίλης (δεξιά στη φωτογραφία), τους μετέφεραν στην ακτή με φέρι μποτ και όταν έφτασαν εκεί, είδαν 20 οχήματα της αστυνομίας και ασθενοφόρα που ήταν προετοιμασμένα για παν ενδεχόμενο.

Ο David Henderson, καθηγήτης σύγχρονων γλωσσών, τόνισε ότι όλο αυτό το σκηνικό τους έκανε να νιώσουν άσχημα: «Δεν κάναμε κάτι κακό. Απλά μας αρέσει να πηγαίνουμε για κάμπινγκ, να πίνουμε μπύρες και να ακούμε heavy metal» τόνισε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Henderson είναι μέλος της μπάντας Nyctopia που έχουν πάνω από… 10 like στο Facebook ενώ στη σελίδα τους αναφέρουν ότι διαθέσιμοι για γάμους και… ανθρωποθυσίες!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ