Νέες λεπτομέρειες για τη σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών στο Amazon
News

Νέες λεπτομέρειες για τη σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών στο Amazon

Πέντε μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ανακοινώθηκε ότι το Amazon έκανε ένα τεράστιο deal και απέκτησε τα δικαιώματα για την τηλεοπτική μεταφορά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών έναντι 250 εκατομμυρίων δολαρίων.

Και σύμφωνα με το The Hollywood Reporter που δημοσίευσε ένα μεγάλο θέμα για τη συγκεκριμένη συμφωνία, σύντομα θα αρχίσουμε να έχουμε νέα και εξελίξεις αφού στο συμβόλαιο υπάρχει ρήτρα που επιβάλλει την έναρξη της παραγωγής εντός διετίας!

Άλλο ένα σημαντικό στοιχείο που βγαίνει από το δημοσίευμα, είναι ότι το Amazon δεσμεύεται για τη δημιουργία τουλάχιστον πέντε σεζόν, ενώ το συνολικό κόστος της παραγωγής θα ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο.

Στις συζητήσεις αλλά και στην τελική συμφωνία μπήκαν και η Warner Bros με τη New Line, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί υλικό από τις ταινίες του Πίτερ Τζάκσον. Ο ίδιος σκηνοθέτης βρίσκεται αυτή την εποχή σε συζητήσεις που θα κρίνουν το αν θα εμπλακεί στη σειρά με οποιοδήποτε τρόπο.

Να θυμίσουμε τέλος ότι η σειρά θα εξελίσσεται πριν τα γεγονότα της αρχικής τριλογίας, αν και ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν αυτό το διάστημα τοποθετείται μετά ή πριν το Χόμπιτ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ