Έγραψε ξανά ιστορία το Black Panther - «Καβάλησε» και τον Τιτανικό!
News

Έγραψε ξανά ιστορία το Black Panther – «Καβάλησε» και τον Τιτανικό!

Η πορεία του Black Panther στις αίθουσες είναι γεμάτη με ρεκόρ και μοναδικές επιδόσεις.

Αυτή τη στιγμή είναι η πιο εμπορική ταινία στην ιστορία του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, πρόσφατα μπήκε στην πρώτη δεκάδα των εισπράξεων παγκοσμίως με πάνω από 1.2 δισεκατομμύρια, και το Σαββατοκυριακό που ολοκληρώθηκε, κατάφερε κάτι που κανένας από τους συντελεστές δεν θα μπορούσε όχι μόνο να προβλέψει αλλά και να ονειρευτεί όταν βγήκε στις αίθουσες πριν από περίπου δύο μήνες.

Με λίγο πάνω από 8 εκατομμύρια δολάρια ήταν στην 4η θέση του τριημέρου στην Αμερική και έφτασε τα 665 εκατομμύρια δολάρια. Ποσό που φέρνει το Black Panther πάνω και από τον Τιτανικό στην 3η θέση της λίστας με τις πιο εμπορικές ταινίες όλων των εποχών στις ΗΠΑ.

Μεγάλη υπόθεση!

Από εδώ και πέρα πάντως θα είναι δύσκολο να ανέβει κι άλλο, αφού στη 2η θέση βρίσκεται το Avatar με 750 εκατομμύρια ενώ η κορυφή ανήκει στο The Force Awakens με κάτι λιγότερο από ένα δισεκατομμύριο.

Την τεράστια αυτή η επιτυχία η Marvel θα την πλαισιώσει από τα τέλη του μήνα με τον ερχομό του Infinity War των Avengers που αναμένεται να κάνει αν όχι καλύτερη σίγουρα παρόμοια πορεία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ