Deep State: Η νέα σειρά του FOX κάνει πρεμιέρα στις 10 Απριλίου
News

Deep State: Η νέα σειρά του FOX κάνει πρεμιέρα στις 10 Απριλίου

Τα νέα επεισόδια «DEEP STATE» θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play.

Το «DEEP STATE», είναι η πρώτη παραγωγή δραματικής σειράς από τη Fox Networks Group Europe & Africa και θα γίνει η νέα σας τηλεοπτική εμμονή. Η νέα καθηλωτική σειρά  «DEEP STATE», κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 10 Απριλίου στις 21:50, αποκλειστικά στο FOX.

Με πρωταγωνιστή τον Mark Strong στο ρόλο του Max Easton, το «DEEP STATE» μας ταξιδεύει στα άδυτα της παγκόσμιας πολιτικής και της διεθνούς κατασκοπείας. Το FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω COSMOTE TV, Nova και Vodafone TV.

Ο Max Easton είναι ένας πρώην κατάσκοπος που επιστρέφει στην ενεργό δράση για να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του γιου του, αλλά τελικά βρίσκεται στον πυρήνα του πολέμου, μεταξύ μυστικών υπηρεσιών και μιας συνομωσίας, που έχει σκοπό να προκαλέσει χάος στη Μέση Ανατολή.

Η πλοκή εκτυλίσσεται στη Μ. Βρετανία, τις ΗΠΑ, το Ιράν, τον Λίβανο και τη Γαλλία και περιέχει μια βαθιά πολιτική διάσταση. Πρόκειται για μια ιστορία με πολλές προεκτάσεις και το ιστορικό μιας συνωμοσίας που θα μπορούσε να ρίξει κυβερνήσεις, μέσα από το ταξίδι ενός άνδρα που μάχεται για την ασφάλεια των αγαπημένων του ανθρώπων, γνωρίζοντας καλά ότι δεν υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες στη ζωή.

Παράλληλα, είναι ένα πλούσιο, πολυεπίπεδο δράμα, που θέτει ερωτήματα για τη σύνδεση ανάμεσα σε δημόσια πρόσωπα και τις μεγάλες βιομηχανίες που προσπαθούν να επωφεληθούν από τις διεθνείς συγκρούσεις.

ΤΟ «DEEP STATE», Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗ FOX NETWORKS GROUP EUROPE & AFRICA, ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 2Ο ΚΥΚΛΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ.

Δείτε το επίσημο trailer:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ