Άλλο ένα βιβλίο του Stephen King θα γίνει ταινία!
News

Άλλο ένα βιβλίο του Stephen King θα γίνει ταινία!

Μετά την τεράστια επιτυχία του ΙΤ το 2017 τα κινηματογραφικά στούντιο ψάχνουν κάτι αντίστοιχο στο τεράστιο έργο του Stephen King. Έτσι μετά το Pet Sematary που βρίσκεται ήδη στα σκαριά, το Variety αποκαλύπτει ότι ετοιμάζεται μεταφορά και για το Tommyknockers!

Το βιβλίο του 1987 είχε τον τίτλο «Οι Νυχτερίτες» στην Ελλάδα όμως έχει εξαντληθεί και δεν έχει επανακυκλοφορήσει εδώ και αρκετά χρόνια.

Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι James Wan (σκηνοθέτης του Aquaman) και Roy Lee (Ιτ, Lego Movie, The Departed) και αυτή την εποχή βρίσκονται σε συζητήσει με διάφορα στούντιο που θέλουν να αναλάβουν το πρότζεκτ.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι υπάρχει άλλη μία ταινία που βασίζεται στο βιβλίο και κυκλοφόρησε το 1993 αλλά όπως μπορείτε να καταλάβετε και από το trailer δεν είναι και από τις καλύτερες μεταφορές σε έργο του King.

Αυτή είναι η σύνοψη του βιβλίου:

Κάτι αλλόκοτο συνέβαινε στη μικρή ειδυλλιακή κωμόπολη Χέιβεν του Μέιν. Το ήσυχο μέρος όπου η συγγραφέας Μπόμπι Άντερσον ήλπιζε ν’ αφοσιωθεί στο γράψιμο του καινούριου της βιβλίου αλλάζει μέρα τη μέρα, μεταμορφώνεται. Κάτι έχει δώσει σε κάθε άντρα, γυναίκα και παιδί δυνάμεις και ιδιότητες ασύλληπτες για τα ανθρώπινα μέτρα. Κάτι, που έχει μετατρέψει την πόλη σε παγίδα θανάτου για τους ξένους. Κάτι, που φωλιάζει σ’ ένα παράξενο μεταλλικό αντικείμενο, θαμμένο για χιλιάδες χρόνια, που η Μπόμπι ανακάλυψε τυχαία μια μέρα στο δάσος.

Δεν είναι ότι η Μπόμπι και οι άλλοι καλοί άνθρωποι του Χέιβεν πούλησαν την ψυχή τους για να κερδίσουν όσα πρόσφερε αυτή η αποτρόπαια, σκοτεινή δύναμη. Είναι που έγιναν τα θύματα μιας διαβολικής κυριαρχίας, μιας εισβολής στο σώμα και την ψυχή -και το νου…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ