Όλα όσα έρχονται τον Απρίλιο στο Netflix
News

Όλα όσα έρχονται τον Απρίλιο στο Netflix

Με πιο δυνατό χαρτί του το Lost in Space που κάνει πρεμιέρα στις 13 Απριλίου, παρουσιάζει το Netflix τη λίστα για όσα θα δούμε στην υπηρεσία μέσα στον Απρίλιο!

Εμείς θέλουμε να ξεχωρίσουμε και τις ταινίες που των Monty Python που θα είναι διαθέσιμες από τα μέσα Απριλίου αλλά και την Αιώνια Λιακάδα ενός Καθαρού μυαλού με τον Τζιμ Κάρεϊ, καθώς και τις ταινίες του Jason Bourne.

Ακολουθεί αναλυτικά η λίστα: 

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

Τροία: Η Πτώση μιας Πόλης: Σεζόν 1 (6/4/2018)

Troy: Fall of a City

Αυτή η επική ιστορία πάθους, εκδίκησης και ίντριγκας καταγράφει τα γεγονότα του Τρωικού Πολέμου και τον έρωτα του Πάρη και της Ελένης.

Η Τέλεια Ληστεία: Μέρος 2 (6/4/2018)

La casa de papel (Money Heist)

Η αστυνομία είναι σχεδόν βέβαιη ποιος είναι ο Καθηγητής, ο οποίος αδυνατεί να μιλήσει με το Νομισματοκοπείο, γεγονός που οδηγεί σε ανταρσία και στη σύλληψη ενός ληστή.

Ο Ψυχίατρος: Σεζόν 1 (19/4/2018)

The Alienist

Ο Θίοντορ Ρούσβελτ, αστυνομικός επίτροπος στη Νέα Υόρκη του 1896, επιστρατεύει τον ψυχολόγο Λάζλο Κράιζλερ, για να πιάσει έναν δολοφόνο εκδιδόμενων αγοριών.

Χαμένοι στο Διάστημα: Σεζόν 1 (13/4/2018)

Lost in Space

Παγιδευμένη σε μεγάλη απόσταση από τον προορισμό της, η οικογένεια Ρόμπινσον μάχεται για να επιζήσει. Δραματική σειρά βασισμένη στην κλασική σειρά της δεκαετίας του 1960.

3%: Σεζόν 2 (27/4/2018)

3%

Σε ένα μέλλον όπου η ελίτ κατοικεί σε ένα παραδεισένιο νησί μακριά από τις πολύβουες φτωχογειτονιές, έχετε μία ευκαιρία να είστε στο 3% που θα σωθεί από την εξαθλίωση.

Ναρκωτικά: Σεζόν 2 (20/4/2018)

Dope

Μια συναρπαστική σειρά που εστιάζει στον πόλεμο των ναρκωτικών, από την οπτική των εμπόρων, των χρηστών και της αστυνομίας.

Ο Επόμενος Καλεσμένος μου δεν Χρειάζεται Συστάσεις με τον Ντέιβιντ Λέτερμαν: Jay-Z (6/4/2018)

My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman: JAY-Z
Ο Jay-Z παραδίδει μαθήματα hip-hop και δικαιοσύνης στον Ντέιβ, ο οποίος, στη συνέχεια, κάνει “έφοδο” στο στούντιο του παραγωγού Ρικ Ρούμπιν στο Μαλιμπού.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

Μια Εβδομάδα Πριν (27/4/2018)

The Week Of

Ο Άνταμ Σάντλερ και ο Κρις Ροκ πρωταγωνιστούν σε μια κωμωδία με θέμα την εβδομάδα πριν από το γάμο των παιδιών τους. Σκηνοθετεί ο Ρόμπερτ Σμάιγκελ..

6 Μπαλόνια (6/4/2018)

6 Balloons

Μέσα σε μία νύχτα, μια γυναίκα γυρίζει με το αυτοκίνητο όλο το Λος Άντζελες, αναζητώντας κέντρο αποτοξίνωσης για τον αδερφό της. Μαζί τους έχουν την κόρη του.

Όταν Έρθει η Κυριακή (13/4/2018)

Come Sunday

Ο διεθνούς φήμης ιερέας Κάρλτον Πίρσον διακυβεύει τα πάντα αμφισβητώντας το εκκλησιαστικό δόγμα και λανσάρει μια μοντέρνα αίρεση. Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NETFLIX

Στο Τραπέζι του Σεφ: Γλυκά (13/4/2018)

Chef’s Table: Pastry

Σε αυτήν τη σεζόν, το γλυκό βγαίνει πρώτο. Τέσσερις ξακουστοί ζαχαροπλάστες σερβίρουν απολαυστικές λιχουδιές, τολμηρές νέες γεύσεις και ιστορίες επιμονής και θριάμβου.

Ερμής 13 (20/4/2018)

Mercury 13

Ένα ντοκιμαντέρ που σκιαγραφεί τα προφίλ των γυναικών που δοκιμάστηκαν για διαστημικές αποστολές, το 1961. Τελικά όμως, μόνο άντρες έγιναν αστροναύτες.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

Αρχηγός από Κούνια: Ο Αρχιμπόμπιρας Επιστρέφει: Σεζόν 1 (6/4/2018)

The Boss Baby: Back in Business

Με λίγη βοήθεια από τον αδερφό του και έναν συνεργό, τον Τιμ, ο Αρχιμπόμπιρας προσπαθεί να συνδυάσει αρμονικά την οικογενειακή ζωή με τη δουλειά στους Μπόμπιρες ΑΕ.

Το Μαγικό Σχολικό στο Δρόμο Ξανά: Σεζόν 2 (13/4/2018)

The Magic School Bus Rides Again

Το Μαγικό Σχολικό δεν πτοείται με τίποτα προκειμένου να φτάσει με την κυρία Φριζλ και την τάξη όχι μόνο στο μακαρονόβουνο, αλλά και στο κέντρο του ήλιου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ NETFLIX

The Blacklist: Σεζόν 5 (21/4/2018)

The Blacklist

Ένας πανέξυπνος φυγάς παραδίδεται και προσφέρεται να βοηθήσει το FBI να συλλάβει άλλους κακοποιούς, μόνο αν η νεοσύλλεκτη αναλύτρια Ελίζαμπεθ Κιν γίνει συνεργάτης του.

Ο Επιζών της Επόμενης Μέρας: Σεζόν 2 (5/4/2018)

Designated Survivor

Με τη συνωμοσία να μπαίνει σε πιο επικίνδυνα μονοπάτια, ένας δυναμικός δικηγόρος γίνεται μέλος της ομάδας του προέδρου Κέρκμαν, ενώ η Γουέλς συμμαχεί με έναν κατάσκοπο.

Ο Φλας: Σεζόν 4 (11/4/2018)

The Flash

Ένας ειδικός εγκληματολόγος ξυπνάει από κώμα με απίστευτες νέες δυνάμεις και έρχεται αντιμέτωπος με δυνάμεις που απειλούν την πόλη σε μια σειρά δράσης με υπερήρωες.

Σούπεργκερλ: Σεζόν 3 (17/4/2018)

Supergirl

Για να αποτρέψει την καταστροφή η Κάρα Ντάνβερς αποκαλύπτει την πραγματική της ταυτότητα: είναι η ξαδέλφη του Σούπερμαν, η Σούπεργκερλ και προστάτιδα της Νάσιοναλ Σίτι.

Ash vs. Evil Dead: Σεζόν 3 (2/4/2018)

Ash vs. Evil Dead
30 χρόνια μετά, ο Ας Γουίλιαμς, κορυφαίος κυνηγός δαιμόνων, επιστρέφει και τα βάζει με μια νέα ορδή από deadite. Μπορεί να έχασε ένα χέρι, αλλά έχει ακόμα το χάρισμα.

Οι Θρύλοι Του Αύριο: Σεζόν 3 (3/4/2018)

DC’s Legends of Tomorrow

Ένας μυστηριώδης “Χρονοκράτορας” από το μέλλον ενώνει μια απίθανη ομάδα υπερηρώων και κακοποιών για να σώσουν τον κόσμο από έναν πανίσχυρο κακό.

Ρίβερντεϊλ: Σεζόν 2 (19/4/2018)

Riverdale

Ο φόνος του Τζέισον Μπλόσομ ήταν μόνο η αρχή. Στη δεύτερη σεζόν, η δολοφονική απόπειρα κατά του Φρεντ Άντριους απειλεί να ρίξει ολόκληρη την πόλη στο σκοτάδι.

Τα Χρονικά των Κυνηγών Σκιών: Θανάσιμα Εργαλεία: Σεζόν 3 (4/4/2018)

Shadowhunters: The Mortal Instruments

Η ζωή της έφηβης Κλέρι Φρέι ανατρέπεται όταν μαθαίνει ότι ανήκει σε μια φυλή ανθρώπων που κυνηγούν δαίμονες και έχουν στις φλέβες τους αίμα αγγέλων.

Δείτε ακόμα τον Απρίλιο στο Netflix: 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: