Τεράστιες αυξήσεις για τους πρωταγωνιστές του Stranger Things
News

Τεράστιες αυξήσεις για τους πρωταγωνιστές του Stranger Things

Με δύο σεζόν πλέον στην πλάτη του το Stranger Things αποτελεί πλέον ίσως τον μοναδικό σοβαρό αντίπαλο του Game of Thrones σε παγκόσμια απήχηση. Τα γυρίσματα της 3ης σεζόν θα ξεκινήσουν στις 23 Απριλίου, με τα νέα επεισόδια να μην αναμένονται πριν το 2019.

Πριν από όλα αυτά όμως είχαμε τις συμφωνίες των πρωταγωνιστών με το Netflix για τα νέα τους συμβόλαια που προβλέπουμε γενναίες αυξήσεις στους μισθούς τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι Winona Ryder (Joyce) και David Harbour (Jim Hopper) ανέβηκαν στις 350.000 δολάρια ανα επεισόδιο (από 100.000 στις δύο πρώτες σεζόν), οι πιτσιρικάδες Finn Wolfhard (Mike), Gaten Matarazzo (Dustin), Caleb McLaughlin (Lucas) και Noah Schnapp (Will) θα αμείβονται με 250.000 (από 30.000 δολάρια) και τέλος οι Natalia Dyer (Nancy), Charlie Heaton (Jonathan) και Joe Keery (Steve) θα έχουν πλέον αμοιβή 150.000 δολαρίων ανά επεισόδιο.

Αυτό που δεν έγινε γνωστό είναι το πόσο που θα παίρνει η Millie Bobby Brown (Eleven) αν και το πιο πιθανό είναι πως αγγίζει την αμοιβή των δύο πιο ακριβοπληρωμένων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ