Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη μυστηριώδη γυναίκα που εμφανίστηκε στο Walking Dead
News

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη μυστηριώδη γυναίκα που εμφανίστηκε στο Walking Dead

To επεισόδιο του Walking Dead που προβλήθηκε την Κυριακή ήταν σίγουρα ένα από τα καλύτερα της σειράς εδώ και πολύ καιρό και μας βάζει επιτέλους στην τελική ευθεία του All out War και της ολοκλήρωσης της ιστορίας με τον Νίγκαν που κρατάει πλέον πάνω από δύο χρόνια!

Μπορεί λοιπόν το κεντρικό θέμα του επεισοδίου να ήταν η πρόσωπο με πρόσωπο μάχη του Ρικ με τον Νίγκαν που τελείωσε βέβαια χωρίς νικητή (θα πρέπει να περιμένουμε το τέλος της σεζόν για την οριστική λύση), αλλά η είσοδος ενός νέου προσώπου ήταν αυτή που έκλεψε την παράσταση δημιουργώντας παράλληλα πολλές απορίες.

Μιλάμε φυσικά για την Jayne Atkinson (House of Cards) στο ρόλο της Georgie που συναντά τη Μισόν, τη Μάγκι και την Ίνιντ θέλοντας να κάνει κάποιου τύπου ανταλλαγή.

Συνοδεύεται από δύο γυναίκες, είναι καλοντυμένη και μοιάζει ανεπηρέαστη –τουλάχιστον εμφανισιακά- από την κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο.

Μπορεί λοιπόν το όνομα της να μην λέει τίποτα στους αναγνώστες των κόμικ αλλά αυτό γίνεται προφανώς για να τους παραπλανήσει αφού έχει ξεκάθαρες ομοιότητες με την Πάμελα Μίλτον, την κυβερνήτη της Κοινοπολιτείας.

Η κοινοπολιτεία αποτελεί τον μεγαλύτερο οικισμό επιζώντων που έχουν παρουσιάζει τα κόμικ, αφού ζουν εκεί πάνω από 50.000 άνθρωποι ενώ έχουν πρόσβαση σε πολλές από τις ανέσεις που παρουσιάζει η Georgie στη Μάγκι με το βιβλίο «Κλειδί για το Μέλλον».

Ένα ακόμα στοιχείο που δείχνει ότι η Georgie είναι στην πραγματικότητα η Πάμελα Μίλτον, είναι το θέμα με τα βινύλια. Στις περιγραφές της κοινοπολιτείας βλέπουμε ότι υπάρχει χώρος για συναυλίες απο μουσικούς που έχουν επιβιώσει από την αποκάλυψη των ζόμπι.

Η Κοινοπολιτεία κάνει την εμφάνιση της αρκετά αργότερα στο κόμικ, με το storyline New World Order (που βρίσκεται αυτή την εποχή σε εξέλιξη) και θα πρέπει πρώτα να περάσει το σκηνικό με τους Whisperers την επόμενη σεζόν για μπούμε σε αυτό το σημείο της πλοκής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ