Ηχηρή απουσία από το πόστερ του Infinity War των Avengers
News

Ηχηρή απουσία από το πόστερ του Infinity War των Avengers

Ένας μικρός χαμός γίνεται στο internet από την Παρασκευή όταν και δόθηκε στη δημοσιότητα το νέο trailer για το Infinity War των Avengers.

Σε αυτό ο Thanos κάνει τα δικά του και φαίνεται να λυγίζει αρκετούς από τους κεντρικούς ήρωες που προσπαθούν να τον αντιμετωπίσουν.

Η ταινία συγκεντρώνει όλους τους ήρωες του κινηματογραφικούς ήρωες της Marvel για τη μάχη που αναμένεται να έχει και απώλειες.

Μαζί με το trailer δόθηκε στη δημοσιότητα και το νέο πόστερ για την ταινία, αλλά από αυτό απουσιάζει ένας από τους αρχικούς Avengers. Δεν βλέπουμε ούτε το πρόσωπο του, ούτε το όνομα του.

Αν δεν το καταλάβατε, αυτός που απουσιάζει δεν είναι άλλος από τον Hawkeye!

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι ούτε τα trailer μας έχουν δείξει πλάνα με τον Τζέρεμι Ρένερ αν και είναι δεδομένο ότι έχει γυρίσει σκηνές. Επειδή όμως το Infinity War γυρίστηκε μαζί με την επόμενη ταινία που θα βγει στους κινηματογράφους το 2019 δεν αποκλείεται οι σκηνές του να προορίζονται για αυτή.

Θυμίζουμε πάντως ότι μετά τα γεγονότα του Civil War ο Hawkeye αποφάσισε την οριστική απόσυρση του και την επιστροφή στην οικογένεια του που γνωρίσαμε στο Age of Ultron.

Πολλοί χρήστες του twitter πάντως αποφάσισαν να… βελτιώσουν το πόστερ προσθέτοντας μπόλικο Hawkeye.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ