Μετά από αυτή τη δήλωση μην περιμένετε σύντομα νέα επεισόδια Sherlock
News

Μετά από αυτή τη δήλωση μην περιμένετε σύντομα νέα επεισόδια Sherlock

Το τέλος της 4η σεζόν του Sherlock θα μπορούσε να αποτελέσει και φινάλε για ολόκληρη τη σειρά αφού πλέον είναι πολύ δύσκολο να μαζευτούν ξανά όλοι οι συντελεστές για να συνεχίσουν με νέα επεισόδια.

Το BBC δεν έχει ανακοινώσει επίσημα τι θα γίνει στο μέλλον αλλά ακόμα και αν υπάρξουν νέα επεισόδια αυτά θα αργήσουν πάρα πολύ. Περισσότερο και από τα τρία χρόνια που χώριζαν την 3η και την 4η σεζόν.

Και αυτό γίνεται ακόμα πιο σαφές και κατηγορηματικό από τις δηλώσεις του Μάρτιν Φρίμαν (Γουότσον) που μιλώντας στην Telegraph εξομολογήθηκε ότι η διαδικασία δεν είναι πλέον διασκεδαστική.

Ο ηθοποιός που έπαιξε πρόσφατα στο Black Panther ρωτήθηκε για το αν έχει συζητηθεί το ενδεχόμενο νέων επεισοδίων.

«Όχι εκτεταμένα. Νομίζω ότι το τέλος της 4ης σεζόν μοιάζει με παύση. Νιώσαμε ότι το κάνουμε ήδη αρκετό καιρό και προσωπικά μιλώντας αυτό οφείλεται στην απήχηση που έχει στον κόσμο».

Όπως εξηγεί το άρθρο ο Φρίμαν αναφέρεται σε σχόλια μερίδας του κοινού για την 4η σεζόν που θεώρησαν ότι δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες.

«Για να είμαι απολύτως ειλικρινής είναι σχεδόν αδύνατον να τα καταφέρουμε. Το Shelrock μετατράπηκε σε φαινόμενο αμέσως. Για παράδειγμα με τον αγγλικό Office δεν έγινε το ίδιο και ο κόσμος το αγκάλιασε σιγά σιγά. Αλλά το Sherlock ήταν σε πολύ υψηλά επίπεδα από την αρχή. Και όταν ξεκινάς με τέτοιο τρόπο είναι δύσκολο να διατηρηθείς εκεί. Το να είσαι σε αυτή τη σειρά μοιάζει με μία μικρή εκδοχή των Beatles. Οι προσδοκίες του κόσμου, κάποιες από αυτές δηλαδή δεν είναι τόσο διασκεδαστικές πια. Δεν είναι κάτι που απολαμβάνουν, είναι απλά ‘κάντο, γιατί αν δεν το κάνεις είσαι μαλάκας’. Αυτό δεν είναι διασκεδαστικό».

Ο Μάρτιν Φρίμαν παραμένει πολυάσχολος με πολλά πρότζεκτ στο πρόγραμμα του, ενώ ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς συνεχίζει να έχει κομβικό ρόλο στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel με επόμενη ταινία που θα τον δούμε να είναι το Infinity War.

Οπότε πολύ δύσκολα θα δούμε (αν δούμε) νέο Sherlock στη δεκαετία που διανύουμε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ