Ο Νίγκαν θέλει να υποδυθεί τον Batman στο Flashpoint!
News

Ο Νίγκαν θέλει να υποδυθεί τον Batman στο Flashpoint!

Ο Jeffrey Dean Morgan είναι μεγάλη μορφή γενικά παρά το γεγονός ότι η είσοδος του στο Walking Dead στο ρολο του Νίγκαν συνέπεσε με την ποιοτική κατρακύλα της σειράς.

Ο 50χρονος ηθοποιός αποτελεί μέρος του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC αρχικά με την συμμετοχή του στο Watchmen του Ζακ Σνάιντερ το 2009 και πιο πρόσφατα στο μικρό πέρασμα του από το Dawn of Justice στο ρόλο του πατέρα του Batman. Και τώρα με δηλώσεις δηλώνει τον ενθουσιασμό του στο ενδεχόμενο να υποδυθεί τον Batman στο επερχόμενο Flashpoint.

Στο storyline του Flashpoint ο Flash γυρίζει πίσω στο χρόνο για να σώσει την μητέρα του από τον Reversh Flash. H πράξη αυτή όμως έχει πολλές συνέπειες αφού αλλάζει την πορεία των πραγμάτων και ανάμεσα σε άλλα οι ληστές αντί να σκοτώσουν τους γονείς του Μπρους Γουέιν σκοτώνουν τον πιτσιρικά. Έτσι ο Τόμας Γουέιν μετατρέπεται σε μια πιο βίαιη εκδοχή του Batman.

O Morgan μίλησε στο Total Film και ρωτήθηκε για το θέμα:

«Θα δούμε. Η DC θα αποφασίσει το τι θέλει να κάνει στη συνέχεια. Αλλά γνωρίζω πολύ καλά τον χαρακτήρα και θεωρώ ότι θα ήταν εμπειρία ζωής να έχω την ευκαιρία να βάλω τη στολή. Και αυτό που ξέρω για τον Batman του Flashpoint είναι ότι όχι μόνο αποτελεί την πιο σκοτεινή εκδοχή του χαρακτήρα αλλά ταυτόχρονα και τον πιο cool».

H ταινία αναμένεται στους κινηματογράφους το 2020 και θα τη σκηνοθετήσουν οι John Francis Daley και Jonathan Goldstein.

Εσείς τι λέτε θα του πήγαινε ο ρόλος;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ