Καλό λιώσιμο: Η 2η σεζόν της Jessica Jones είναι επιτέλους διαθέσιμη στο Netflix
News

Καλό λιώσιμο: Η 2η σεζόν της Jessica Jones είναι επιτέλους διαθέσιμη στο Netflix

Δυόμιση χρόνια μετά την πρώτη σεζόν, η Jessica Jones επέστρεψε επιτέλους στο Netflix με νέα επεισόδια.

Αν και συνήθως οι νέες σεζόν ανεβαίνουν στην πλατφόρμα Παρασκευή, αυτή τη φορά έγινε μία εξαίρεση για να συμπέσει η πρεμιέρα με την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας.

Η 2η σεζόν αποτελείται και αυτή από 13 επεισόδια και είναι ήδη διαθέσιμη εδώ φυσικά με ελληνικούς υπότιτλους.

Αυτή είναι η επίσημη σύνοψη του Netflix:

Η ιδιωτική ντετέκτιβ της Νέας Υόρκης Τζέσικα Τζόουνς (Κρίστεν Ρίτερ) αρχίζει να ξαναχτίζει τη ζωή της μετά το θάνατο του βασανιστή της, Κίλγκρειβ. Γνωστή πλέον σε ολόκληρη την πόλη ως δολοφόνος με υπερδυνάμεις, μια νέα υπόθεση την αναγκάζει να αντιμετωπίσει ποια πραγματικά είναι και να ψάξει βαθύτερα στο παρελθόν της για να βρει απαντήσεις στα ερωτήματά της.

Η Κρίστεν Ρίτερ (Τζέσικα Τζόουνς) πλαισιώνεται από ένα απίστευτο καστ το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Ρέιτσελ Τέιλορ (Τρις Γουόκερ), Κάρι Αν-Μος (Τζέρι Χόγκαρθ), Έκα Ντάρβιλ (Μάλκολμ Ντουκάς) και τα νέα μέλη του καστ Τζάνετ Μακ Τιρ και Τζέι Αρ Ραμίρεζ.

Διευθυντές παραγωγής και δημιουργοί της σειράς Marvel’s JESSICA JONES για το Netflix είναι οι Μελίσα Ροζενμπεργκ (“Twilight”, “Dexter”), Ραέλ Τάκερ (“True Blood”), Τζιμ Κόρι (“Marvel’s Daredevil”, “Marvel’s Luke Cage”, “Marvel’s Iron Fist”) και Τζεφ Λοέμπ (“Marvel’s Daredevil”, “Marvel’s Luke Cage”, “Marvel’s Iron Fist”), ο οποίος είναι επίσης Υπεύθυνος Τηλεόρασης της Marvel.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ