Κι άλλο πρόβλημα στη DC: Αποχώρησε από το Batgirl o Joss Whedon
News

Κι άλλο πρόβλημα στη DC: Αποχώρησε από το Batgirl o Joss Whedon

Σπάνια έρχονται θετικές και ευχάριστες ειδήσεις και αυτή σίγουρα δεν μία από αυτές τις περιπτώσεις. Πέρυσι τον Μάρτιο είχε προκαλέσει αίσθηση η ανακοίνωση ότι ο Josh Weddon, ο άνθρωπος που έφερε στους κινηματογράφους τις δύο πρώτες ταινίες των Avengers, μετακόμισε στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC και θα έγραφε αλλά και θα σκηνοθετούσε την ταινία Batgirl.

Λίγο καιρό μετά μάλιστα ανέλαβε να ολοκληρώσει την ταινία της Justice League, όταν ο Ζακ Σνάιντερ αποχώρησε έτσι το όνομα του μπήκε σε ένα πρότζεκτ που μπορεί να μην ήταν 100% δικό του όμως όπως και να το κάνουμε απέτυχε. Και τώρα ανακοίνωσε την αποχώρηση του και από το Batgirl.

Σε δήλωση του στο Hollywood Reporter τονίζει ότι παρά την υποστήριξη από το στούντιο, ένα χρόνο μετά διαπίστωσε ότι δεν έχει κάποια ιστορία να πει, έτσι απέτυχε.

«To Batgirl είναι ένα τόσο καλό πρότζεκτ και οι Warners/DC αποτελούν ένα τόσο συνεργάσιμο και υποστηρικτικό περιβάλλον, που μου πήρε μήνες να καταλάβω ότι δεν έχω στα χέρια μου μια ιστορία. Είμαι ευγνώμων στους Geoff Johns και Toby Emmerich αλλά και σε όλους όσοι με καλωσόρισαν όταν ήλθα αλλά και μπορούν να καταλάβουν ότι… ποια λέξη είναι πιο sexy για το ‘απέτυχα’».

Αν και ο Whedon λέει ότι δεν είχε ιστορία, το EW επικαλείται πηγές που αναφέρουν ότι η ταινία θα χρησιμοποιούσε την εκδοχή New 52 της Barbara Gordon από το κόμικ.Υπάρχει επίσης η αίσθηση ότι μετά τη μεγάλη επιτυχία της Wonder Woman που σκηνοθέτησε η Πάτι Τζένκινς, η DC θέλει να βρει γυναίκα σκηνοθέτη και για το Batgirl.

Αυτό πάντως που δεν γίνεται ξεκάθαρο είναι το αν η συνεργασία του Joss Whedon με τη DC θα συνεχιστεί με άλλο πρότζεκτ ή αν το τέλος της μπήκε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: