Μία από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς έρχεται στο Netflix σε λίγες ημέρες
News

Μία από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς έρχεται στο Netflix σε λίγες ημέρες

O Alex Garland είναι από τα μεγάλα ταλέντα της τελευταίας 20ετίας αφού έχει γράψει το σενάριο για το 28 days Later και το Sunshine, ενώ η πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα έγινε με το εξαιρετικό Ex Machina το 2014.

Η νέα του ταινία είναι το Annihilation που έχει πάρει αποθεωτικές κριτικές τις τελευταίες ημέρες και θα το δούμε με έναν διαφορετικό τρόπο. Η ταινία θα κάνει κανονικά πρεμιέρα στην Αμερική στους κινηματογράφους όμως 17 ημέρες μετά θα γίνει διαθέσιμη στον υπόλοιπο κόσμο μέσω του Netflix.

Αυτή είναι η επίσημη σύνομη του Netflix:

Η Λένα, βιολόγος και πρώην στρατιωτικός (Νάταλι Πόρτμαν), γίνεται μέλος μιας αποστολής που έχει σκοπό να εξιχνιάσει τι συνέβη στο σύζυγό της στη Ζώνη Χ, ένα μοχθηρό και μυστήριο φαινόμενο που επεκτείνεται σε όλη την αμερικανική ακτογραμμή. Μετά την είσοδό της στην περιοχή, η ομάδα αποστολής ανακαλύπτει έναν κόσμο μεταλλαγμένων τοπίων και πλασμάτων, που είναι ταυτόχρονα και όμορφα αλλά και επικίνδυνα, απειλώντας τόσο τη ζωή όσο και τη λογική τους.

Από τον οραματιστή σεναριογράφο και σκηνοθέτη Άλεξ Γκάρλαντ (“Από Μηχανής”, “28 Μέρες Μετά”) και βασισμένη στο αναγνωρισμένο μπεστ σέλερ “Η Τριλογία της Νότιας Ζώνης” του Τζεφ Βάντερμιερ, η ταινία “Αφανισμός” φιλοξενεί στους πρωταγωνιστικούς ρόλους τη Νάταλι Πόρτμαν, τον Όσκαρ Άιζακ, την Τζένιφερ Τζέισον Λι, την Τέσα Τόμπσον, την Τζίνα Ροντρίγκεζ και την Τούβα Νοβότνι.

Αυτή είναι η περιγραφή της ταινίας που βρίσκει την  στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 12 Μαρτίου.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ