Οριστικό τέλος για τη Μάγκι στο Walking Dead;
News

Οριστικό τέλος για τη Μάγκι στο Walking Dead;

Έχει γίνει μπόλικη κουβέντα το τελευταίο διάστημα για το μέλλον του χαρακτήρα της Μάγκι στο Walking Dead με αφορμή την ολοκλήρωση του συμβολαίου της Λόρεν Κόχαν στο τέλος της 8ης σεζόν.

H 36χρονη ηθοποιός που αποτελεί ένα από τα βασικά στελέχη της σειράς από το 2012 δεν έχει ανανεώσει ακόμα και υπήρχαν δημοσιεύματα ότι εξετάζει ήδη το επόμενο βήμα της στον τηλεοπτικό χώρο.

Βρισκόμαστε σε εποχή που τα κανάλια εξετάζουν πιλότους για την επόμενη σεζόν και όπως έγινε γνωστό την Τρίτη το ABC προχωράει με τον πιλότο του Whiskey Cavalier μία δραματική σειρά με πρωταγωνιστές δύο πράκτορες (έναν άντρα του FBI και μία γυναίκα της CIA). Στον γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο δεν είναι άλλη από την Λόρεν Κόχαν! Ω, ναι!

Αν και αυτό το στοιχείο από μόνο του δεν αποδεικνύει τίποτα αφού για να πάρει ο πιλότος το πράσινο φως και να γίνει σειρά χρειάζεται μία διαδικασία, δείχνει πάντως ότι η «Μάγκι» του Walking Dead ίσως να μετράει τα τελευταία της επεισόδια στο Walking Dead.

Θυμίζουμε ότι η σειρά επιστρέφει για το δεύτερο μισό της 8ης σεζόν στις 25 του μήνα και στο πρώτο κιόλας επεισόδιο θα πούμε αντίο στον Καρλ που αποτελεί βασικό μέλος από την πρώτη σεζόν.

Oι αρχικές απαιτήσεις της Λόρεν Κόχαν στη διαπραγμάτευση για νέο συμβόλαιο ήταν σύμφωνα με δημοσιεύματα να εξισωθεί ο μισθός της με αυτούς του Άντριου Λίνκολν και του Νόρμαν Ρίντους κάτι που το κανάλι απέρριψε και επανήλθε με προσφορά που της έδινε απλά μία αύξηση στις αποδοχές της. Η Λόρεν Κόχαν αρνήθηκε και από εκεί και πέρα το μόνο που ξέρουμε είναι ότι υπήρξαν και άλλες συζητήσεις χωρίς όμως να γίνει γνωστό το περιεχόμενο τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ