To κοκτέιλ El Anciano έχει το δικό του mixtape
News

To κοκτέιλ El Anciano έχει το δικό του mixtape

Η Τίνα Σάρδης είναι ένας από τους ανθρώπους που θα συναντήσεις πίσω από τη μπάρα του Mosaiko στη Γλυφάδα και είναι και η δημιουργός του κοκτέιλ El Anciano, που εσχάτως έχει κάνει αρκετά αισθητή την παρουσία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αντί να της ζητήσουμε να μας μιλήσει για αυτό, της είπαμε να το μετουσιώσει σε ένα mixtape 10 τραγουδιών. 10 τραγούδια που την εκφράζουν –όπως φαίνεται- με τρόπους ποικιλόμορφους και τελικά μάλλον αποτελούν και μικρές πινελίες στην καθημερινότητά της.

Η ίδια μας λέει:

“Όπως δεν αποχωριζομαι τα ακουστικά μου, αυτά τα 10 κομμάτια είναι μονίμως στο playlist μου. Θα τα ακούσω κάθε μέρα. Η αντίληψη μου είναι διαφορετική από αυτήν που είχα παλιά σχετικά με τη μουσική, εννοώντας ότι όσο μεγάλωνα ήμουν αρκετά συγκεκριμένη στα μουσικά είδη που άκουγα, ένω τώρα ακολουθώ το “αν μου αρέσει το ακούω”. Έτσι το φάσμα έχει ανοίξει πολύ, εξαιρώντας την ελληνόφωνη μουσική που -χωρίς να θέλω να εννοησω κάτι άλλο από αυτό που λέω- απλά δεν μου αρέσει. Ούτε όταν είμαι μεθυσμένη, που το κάνει πολύς κόσμος για “πλάκα”.

Όλη η playlist εκφράζει διαφορετικά κομμάτια μου σε διάφορες φάσεις της ημέρας ή της καθημερινότητας. Άλλες στιγμές θα νιώσω ευτυχισμένη, άλλες χαλαρή, άλλες έχω διάθεση να χοροπηδησω και να χορέψω κι άλλες θα μου λείπει κάτι ή κάποιος ή θα είμαι πιο low. Κάθε ένα κομμάτι συνοδεύει κάθε μια κατάσταση της ημέρας και της ζωής.”

***

Grimes – Realiti

Είναι το κομμάτι με το οποίο ξεκινάει η μέρα μου. Μου δίνει την αίσθηση ότι ειμαι κοντά στον εαυτό μου και έτοιμη για ότι έρθει μπροστά μου.

Craves – By My Side

Το κομμάτι της προωθητικής καμπάνιας του El Anciano. Μου αρέσει πολύ να κινούμαι πίσω από το μπαρ όταν το ακούω, και με φέρνει σε Καλή διάθεση.

Miles From Kinshasa – Ivry

Όταν περπατάω και είμαι χαλαρή ειναι το κομμάτι που διαλέγω. Εδώ μου αρέσει να σκέφτομαι το background αυτού του τύπου και να παίρνω δύναμη.

Icona Pop – I Love It

Όταν το βράδυ είναι στο peak του. Όσες παραγγελίες περιμένουν, εδώ περιμένουν.  Και χορεύουμε.

Jungle – Time

Το τραγούδι αυτό μου αρέσει να το ακούω στο μετρό. Συνήθως αισθάνομαι δυσάρεστα στο μετρό, έχω τη σκέψη ότι βρίσκομαι υπόγεια κι αν πάθω κάτι δεν θα το προλάβει κανείς. Με αυτο το τραγούδι φαντάζομαι να χορεύω disco μέσα στο βαγόνι και έτσι αποφεύγω τις κακές σκέψεις.

Tove Lo – Habits

Ένα αγόρι φταίει για αυτήν τη συμμετοχή. Sweet melancholy είναι η φάση.

Le Tigre – Deceptacon

Το τραγούδι με το οποίο με έχει προσωποποίησει ο καλός μου φίλος και εργοδότης στο Mosaiko! Πάντα με κάνει να χαμογελάω αυτή η σκέψη.

Tei Shi – Bassically

Απλά μου αρέσει να την ακουω να φωνάζει. Είναι girly, αλλά εντάξει, I’m a girl.

Grimes – Venus Fly

Το κομμάτι μου με τον καλό μου φίλο Photoharrie! Πάντα το παίζει στο Mosaiko και χτυπιομαστε, όταν πλέον έχει τελειώσει σχεδόν το βράδυ.

Regina Spektor – Dance Anthem of the 80s

Το απόλυτο κομμάτι της καλής διάθεσης! Είναι τόσο αυθεντικά παράξενη αυτή η κοπέλα!

***

Ακολουθήστε την Τίνα Σάρδης και το El Anciano στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του κοκτέιλ:

www.facebook.com/elancianococktail

https://www.instagram.com/elancianococktail

photo credit: Αναστασία Παπαδάκη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ