To Black Panther έγραψε ιστορία τετραημέρου με απίστευτο ρεκόρ!
News

To Black Panther έγραψε ιστορία τετραημέρου με απίστευτο ρεκόρ!

Σας γράφαμε από την Παρασκευή ότι ο Black Panther καταρρίπτει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο αλλά κανένας δεν φανταζόταν αυτό που συνέβη τελικά.

Η νέα ταινία της Marvel έκλεισε το πρώτο τετραήμερο της στην Αμερική (ή Δευτέρα ήταν αργία και υπολογίστηκε) με την 2η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών, κάτω μόνο από το Force Awakens ενώ άφησε οριακά πίσω του το Last Jedi.

To τελικό ταμείο έδειξε 241.96 εκατομμύρια δολάρια, περίπου 300.000 δολάρια πάνω από το Last Jedi κάτι που αν το λέγαμε πριν από μία εβδομάδα θα μας περνούσαν για τρελούς αφού οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για ένα πρώτο τετραήμερο της τάξης των 170 εκατομμυρίων δολαρίων.

Και όχι μόνο αυτό αλλά έκανε και ρεκόρ Δευτέρας με τις περισσότερες εισπράξεις όλων των εποχών για τη συγκεκριμένη ημέρα της εβδομάδας με 40.167 εκατομμύρια αφήνοντας πίσω του ακόμα και το Force Awakens.

H ταινία που έχει αποθεωθεί από κοινό και κριτικούς θα συνεχίσει ακάθεκτη την πορεία της για τουλάχιστον ένα μήνα αφού απουσιάζουν στο επόμενο διάστημα οι μεγάλοι αντίπαλοι, ενώ πλέον η πρόβλεψη για την τελική επίδοση της στο αμερικανικό box office ξεπερνά τα 500 εκατομμύρια δολάρια.

Ένα νούμερο που φέτος τουλάχιστον μόνο η άλλη μεγάλη ταινία της Marvel, το Infinity War μοιάζει ικανή να ξεπεράσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ