JJ Abrams: «Δεν με επηρέασαν οι αντιδράσεις για το Last Jedi - Το internet είναι φτιαγμένο για την γκρίνια »
News

JJ Abrams: «Δεν με επηρέασαν οι αντιδράσεις για το Last Jedi – Το internet είναι φτιαγμένο για την γκρίνια »

Μετά από δύο μήνες έχουμε αφήσει πλέον πίσω μας το Last Jedi και μπορεί να έχουμε μπροστά μας την ταινία για τον Han Solo αλλά το μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στην τρίτη ταινία της τριλογίας με τον JJ Abramas να επιστρέφει στο τιμόνι, μετά την παρένθεση με τον Ράιαν Τζόνσον.

Σε συνέντευξη του ο σκηνοθέτης τονίζει ότι δεν τον επηρέασαν καθόλου οι αντιδράσεις μερίδας του κοινού για το Last Jedi στον τρόπο που προσέγγισε το σενάριο της επόμενης ταινίας ενώ είχε να πει και μερικά λόγια για αυτούς που γκρινιάζουν με την παρουσία πολλών γυναικών στο Star Wars.

«Το Star Wars είναι ένας μεγάλος γαλαξίας και μπορείς να βρεις τα πάντα σε αυτόν. Αν είσαι κάποιος που νιώθει ότι απειλείται από τις γυναίκες και πρέπει να ξεσπαθώνεις εναντίον του τότε σίγουρα θα βρεις έναν… εχθρό στο Star Wars. Μπορείς να κοιτάξεις την πρώτη ταινία που έφτιαξε ο George Lucas και να πεις ότι η Leia είχε μια ντομπροσύνη στην ομιλία της και ήταν πολύ σκληρή. Όποιος θέλει να βρει ένα πρόβλημα σε κάτι και να γκρινιάξει θα βρει. Το internet μοιάζει φτιαγμένο για αυτό τον λόγο».

Κλείνοντας ο Abrams τόνισε ότι είναι ενθουσιασμένος με τα όσα θα συμβούν στην τελευταία ταινία και ανυπομονεί να τη δει ο κόσμος.

«Θα πω ότι στη ιστορία του της Rey του Poe, του Finn και του Kylo Ren αν κοιτάξεις βλέπεις μόνο μία γυναίκα και τρεις άνδρες. Η ιστορία τους θα συνεχιστεί με έναν τρόπο που είμαι πολύ ενθουσιασμένος γι αυτόν και ανυπομονώ να το δει ο κόσμος».

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στους επόμενους μήνες ενώ η πρεμιέρα της ταινίας έχει οριστεί για τις 20 Δεκεμβρίου του 2019.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: