Ο Corey Taylor γράφει στίχους για «καταπληκτικά» νέα τραγούδια των Slipknot
News

Ο Corey Taylor γράφει στίχους για «καταπληκτικά» νέα τραγούδια των Slipknot

Σε όλη τη διάρκεια του 2017 είχαμε δηλώσεις του Clown που μας έλεγε ότι οι Slipknot δουλεύουν πάνω στη μουσική για το νέο άλμπουμ της μπάντας και έχουν πολλά κομμάτια έτοιμα.

Αυτό που περιμέναμε ήταν να μπει στο παιχνίδι και ο Corey Taylor που έχει αυτή την εποχή υποχρεώσεις με τους Stone Sour. Όπως φαίνεται όμως ο frontman της μπάντας αρχίζει σιγά σιγά να γίνεται μέρος της διαδικασίας αφού όπως είπε σε συνέντευξη του έχει ακούσει πολλά τραγούδια και γράφει ήδη στίχους.

«Ναι τα έχω ακούσει. Είναι καταπληκτικά μόνο αυτό θα πω. Είναι όλα όσα ήθελα να είναι. Ήθελαν να μου στείλουν τραγούδια μόνο όταν θα είναι σχεδόν έτοιμα και έκανα υπομονή, έτσι έχω στα χέρια μου έξι τραγούδια και είναι πολύ πολύ καλά».

O Corey συνέχισε λέγοντας ότι ετοιμάζει ήδη στίχους και είναι από τους πιο σκοτεινούς και αυτοβιογραφικούς που έχει γράψει εδώ και καιρό. «Έχω περάσει πολλά αυτά τα χρόνια και είμαι σε ένα σημείο που μπορώ να γράψω για το πώς αισθάνομαι τώρα για όλα αυτά με μια πιο ώριμη ματιά».

Όσο για το πότε θα πρέπει να περιμένουμε το νέο άλμπουμ ο Corey ήταν σαφής. «Το 2019 θα είναι η χρονιά των ηχογραφήσεων και της κυκλοφορίας του άλμπουμ».

Θυμίζουμε ότι η τελευταία τους δουλειά, το Gray Chapter, κυκλοφόρησε το 2014.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ