Άσχημα τα νέα για όσους περιμένουν φέτος το Winds of Winter του George R.R. Martin
News

Άσχημα τα νέα για όσους περιμένουν φέτος το Winds of Winter του George R.R. Martin

Επτά χρόνια έχουν περάσει από την κυκλοφορία του The Dance of the Dragons, του πέμπτου βιβλίου της σειράς A Song of Ice and Fire του George R.R. Martin.

Ήταν το 2011, η χρονιά δηλαδή που έκανε πρεμιέρα και το Game of Thrones στο HBO. Από τότε η σειρά γιγαντώθηκε απέκτησε τεράστιο κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο, έπιασε τα βιβλία στην πλοκή, τα ξεπέρασε και πλέον όπως όλα δείχνουν όταν θα προβληθεί η τελευταία σεζόν (το 2019), υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην έχει κυκλοφορήσει καν το έκτο βιβλίο.

Ο George Martin έχει τοποθετηθεί πολλές φορές μέσω του προσωπικού του blog για το θέμα, τονίζοντας ότι έχει χάσει όλα τα deadline και πως το Winds of Winter θα είναι έτοιμο όταν… θα είναι έτοιμο!

Και τώρα φαίνεται ότι δεν είναι καν η πρώτη του προτεραιότητα αφού πάλι με κείμενο στο προσωπικό του blog αποκαλύπτει ότι πρώτα θα κυκλοφορήσει ο πρώτος τόμος του Fire and Blood (θα περιέχει την αναλυτικά ιστορία των Ταργκάρυεν) και μετά το Winds of Winter.

Το μεγαλύτερο μέρος του Fire and Blood αποτελείται από τα κομμάτια που υπήρχαν στο The World of ice and fire, αλλά αυτή θα είναι η ολοκληρωμένη εκδοχή μαζί με κάποια κεφάλαια που δεν υπάρχουν πουθενά. Το Fire and Blood θα αποτελείται από δύο τόμους. Πρώτα θα κυκλοφορήσει ο πρώτος τόμος, μετά το Winds of Winter και μετά ο δεύτερος τόμος.

Κάτι που σημαίνει βέβαια ότι είναι σχεδόν απίθανο να δούμε φέτος το Winds of Winter και πλέον το τελευταίο βιβλίο της σειράς (A Dream of Spring) φαντάζει με μακρινό όνειρο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ