Η πρώτη εικόνα του James Hetfield στο ρόλο του αστυνομικού που συνέλαβε τον serial-killer
News

Η πρώτη εικόνα του James Hetfield στο ρόλο του αστυνομικού που συνέλαβε τον serial-killer

Σας γράφαμε τη Δευτέρα για τη συμμετοχή του James Hetfield στην ταινία Extremely Wicked, Shockingly Evil, And Vile που θα ασχολείται με την ζωή του serial-killer, Ted Bundy και τη σχέση του με την επί πολλά χρόνια κοπέλα του που δεν ήξερε τίποτα για τα εγκλήματα του.

Τον ρόλο του serial-killer έχει πάρει ο Ζακ Έφρον, ο Τζον Μάλκοβιτς θα υποδυθεί έναν δικαστή, ενώ ο frontman των Metallica θα έχει το ρόλο ενός βετεράνου αστυνομικού που είχε κάνει την πρώτη σύλληψη του Bundy.

Στη φωτογραφία που ακολουθεί θα δείτε τον Hetfiled στη πρώτη του φωτογραφία από τα γυρίσματα μαζί με τον Ζακ Έφρον και τον σκηνοθέτη Τζο Μπέρλινγκερ.

ο Τζο Μπέρλινγκερ έχει συνεργαστεί με τους Metallica για το Some Kind of Monster ντοκιμαντέρ και φυσικά γνωρίζει πολύ καλά τον Hetfield.

Έχοντας περάσει εκατοντάδες ώρες με τον James και τους υπόλοιπους Metallica, έχω εμπειρία από το χάρισμα και την επιβλητική παρουσία του. Νομίζω ότι είναι εντελώς φυσικό να μεταφέρει αυτή τη δύναμη και τον μαγνητισμό σε έναν δραματικό ρόλο» δήλωσε ο Μπέρλινγκερ.

Τα γυρίσματα βρίσκονται σε εξέλιξη και η ταινία αναμένεται λογικά κάποια στιγμή προς το τέλος του 2019.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ