Αυτή η επανέκδοση του Misery του Stephen King είναι για πολύ φανατικούς και συλλέκτες!
News

Αυτή η επανέκδοση του Misery του Stephen King είναι για πολύ φανατικούς και συλλέκτες!

Έχουν περάσει 30 χρόνια από την πρώτη έκδοση του Misery του Stephen King που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του αλλά και μία από τις καλύτερες κινηματογραφικές μεταφορές στην ταινία με την Κάθι Μπέιτς στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν οι προπαραγγελίες για τρεις νέες συλλεκτικές εκδόσεις του βιβλίου αλλά αν θέλετε κάποια από αυτές θα πρέπει να βάλετε το χέρι από βαθιά έως πολύ βαθιά στην τσέπη.

Το βιβλίο θα περιέχει 8 νέα σχέδια από τον Rick Berry που θα υπογράφει την πρώτη και πιο φτηνή έκδοση των 110 δολαρίων (το βλέπετε στα δεξιά της φωτογραφίας που ακολουθεί). Η δεύτερη έκδοση θα έχει και την υπογραφή του Stephen King και λίγο διαφορετικό πακετάρισμα και θα βγει σε συνολικά 200 αντίτυπα. Τα 185 θα βρουν προς πώληση (με μαύρη αρίθμηση) για 525 δολάρια, ενώ 15 θα έχουν κόκκινη αρίθμηση και θα διατεθούν σε ιδιωτικούς συλλέκτες (το βλέπετε στα αριστερά).

Τέλος η πιο ακριβή από τις εκδόσεις έχει φυσικά την υπογραφή του King, εξώφυλλο από δέρμα ενώ ο τίτλος θα αποτελείται από ραμμένα γράμματα που θα προέρχονται από αυθεντική Royal γραφομηχανή. Ίδια δηλαδή με αυτή που χρησιμοποιεί ο πρωταγωνιστής του βιβλίου.

Θα κυκλοφορήσουν είκοσι έξι αντίτυπα που κάθε ένα από αυτά θα έχει πάνω ένα γράμμα του αγγλικού αλφάβητου ενώ η τιμή αγγίζει τα 4.000 δολάρια!

Αυτό που ακολουθεί είναι το trailer της κυκλοφορίας. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ