Βόμβα στα σκαριά του Walking Dead: Στον αέρα το συμβόλαιο της Μάγκι
News

Βόμβα στα σκαριά του Walking Dead: Στον αέρα το συμβόλαιο της Μάγκι

Τα πράγματα στο Walking Dead είναι πολύ περίεργα εδώ και αρκετό καιρό και αν δεν αλλάξει στο θέμα που θα σας αναλύσουμε ίσως γίνουν ακόμα πιο δύσκολα για τη συνέχεια.

Μετά λοιπόν τη βόμβα με τον Καρλ που αναμένεται να αποχωρήσει μετά την πρεμιέρα της 25ης Φεβρουαρίου (αλλά ήταν απόφαση του Scott M. Gimple) είναι σοβαρό το ενδεχόμενο να έχουμε μία ακόμη βαρβάτη αποχώρηση.

Όπως αποκαλύπτει το Deadline το συμβόλαιο της Λόρεν Κόχαν (Μάγκι) ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν και ακόμα δεν έχει βρεθεί κοινό έδαφος με το AMC για την ανανέωση του.

H 35χρονη ηθοποιός είναι από τα πιο παλιά μέλη του καστ αφού συμμετέχει στη σειρά από τη 2η σεζόν (2011) και παράλληλα αποτελεί μία από τις πιο δυναμικές παρουσίες του Walking Dead. Σύμφωνα με το δημόσιευμα οι αρχικές απαιτήσεις της ήταν να εξισωθεί ο μισθός της με αυτούς του Άντριου Λίνκολν και του Νόρμαν Ρίντους κάτι που το κανάλι απέρριψε και επανήλθε με προσφορά που της δίνει απλά μία αύξηση στις αποδοχές της. Η Λόρεν Κόχαν αρνήθηκε και από τότε έχουν διακοπεί οι συνομιλίες.

Και όχι μόνο αυτό αλλά επειδή βρισκόμαστε σε εποχή που βγαίνουν οι πιλότοι για νέες σειρές που θα δούμε την επόμενη σεζόν η ηθοποιός έχει βγει στο «παζάρι» και σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ έχει στα χέρια τουλάχιστον έξι βαρβάτες προσφορές για πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Το Deadline αναφέρει ότι όλα αυτά δεν αποκλείεται να απλές διαπραγματευτικές κινήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές αλλά κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει αυτή τη στιγμή ότι το σκοινί μπορεί να σπάσει.

Θυμίζουμε ότι το Walking Dead θα αλλάξει showrunner από την 9η σεζόν με την Angela Kang.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ