Νέα τριλογία Star Wars από τους δημιουργούς του Game of Thrones!
News

Νέα τριλογία Star Wars από τους δημιουργούς του Game of Thrones!

Μία βόμβα που δεν περίμενε κανείς έσκασε το βράδυ της Τρίτης. Η Disney ανακοίνωσε επίσημα ότι οι δημιουργοί του Game of Thrones, David Benioff και D.B. Weiss θα γράψουν και θα είναι οι παραγωγοί σε μία νέα τριλογία του Star Wars.

Η ανακοίνωση ξεκαθαρίζει ότι αυτή η τριλογία δεν θα έχει καμία σχέση, ούτε με την ιστορία των Skywalker, αλλά ούτε και με την άλλη τριλογία που ετοιμάζει ο Ράιαν Τζόνσον!

«Ο David και ο Dan είναι από τους καλύτερους storytellers της εποχής μας. Ο τρόπος που χειρίζονται πολύπλοκους χαρακτήρες, το βάθος μιας ιστορίας και μια πλούσια μυθολογία θα χαράξουν νέους δρόμους και θα σπρώξουν το Star Wars σε μονοπάτια που βρίσκω συναρπαστικά» δήλωσε η πρόεδρος της Lucasfilm, Kathleen Kennedy.

Από την πλευρά τους οι David Benioff και D.B. Weiss με κοινή τους δήλωση λένε τα εξής: «Το καλοκαίρι του 1977 ταξιδέψαμε σε έναν γαλαξία πολύ πολύ μακριά και τον ονειρευόμαστε συνέχεια από τότε. Μας τιμά η ευκαιρία που μας δίνεται, είμαστε φοβισμένοι από την ευθύνη αλλά και ενθουσιασμένοι να ξεκινήσουμε τη δουλειά αμέσως μόλις ολοκληρώσουμε την τελευταία σεζόν του Game of Thrones».

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι αυτή η αναπάντεχη εξέλιξη σημαίνει λογικά ότι οι δυο τους δεν θα δουλέψουν τελικά τη σειρά που έχει ανακοινώσει το HBO και είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις με την σύνοψη της, το Confedarate.

Άρα λοιπόν μετά το τέλος της τρέχουσας τριλογίας, ο προγραμματισμός της Disney για τις ταινίες Star Wars, θα περιλαμβάνει μία από κάθε νέα τριλογία (του Ράιαν Τζόνσον και των Benioff-Weiss) κάθε χρονιά, όπως γίνεται τώρα με τις anthology ταινίες που μπαίνουν σφήνα.

Η ανακοίνωση πάντως κλείνει λέγοντας ότι δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για τα γυρίσματα και την κυκλοφορία τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: