Ετοιμάζουν δίσκο οι Guns N’ Roses;
News

Ετοιμάζουν δίσκο οι Guns N’ Roses;

Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από την ημέρα που ο Axl Rose ανέβηκε ξανά στη ίδια σκηνή με τους Slash και Duff McKagan σε ένα reunion που η αλήθεια είναι ότι λίγοι πίστευαν πως θα κρατήσει πολύ.

Τελικά όχι μόνο κράτησε αλλά οι Guns N’ Roses συνεχίζουν να περιοδεύουν σε ολόκληρο τον κόσμο με τα εκατομμύρια που έχουν στρωθεί στα πόδια τους να μετριούνται πλέον σε δεκάδες. Το συγκρότημα ολοκλήρωσε έναν ακόμα κύκλο συναυλιών τον Νοέμβριο που μας πέρασε και θα επιστρέψει τον Ιούνιο στην Ευρώπη για μία σειρά εμφανίσεων σε φεστιβάλ.

Υπάρχει όμως ένα δημοσίευμα που τους θέλει αυτό τον καιρό να ετοιμάζουν εντελώς μυστικά νέο άλμπουμ. Το site Crazy Days and Nights που ασχολείται με gossip του Hollywood παρουσιάζοντας όμως τα θέματα χωρίς ονόματα και σχεδόν πάντα πέφτει μέσα περιγράφει με πολλές λεπτομέρειες την κατάσταση αυτή τη στιγμή και είναι σχεδόν βέβαιο ότι μιλάει για τους Guns.

«Αυτό το πρώτης γραμμής ροκ συγκρότημα έχει συμφωνήσει όπως φαίνεται να κάνει κάτι που έλεγαν ότι δεν θα γίνει ποτέ. Να φτιάξει νέο δίσκο με πολλά μέλη από το ορίτζιναλ lineup. Μόλις υπέγραψαν συμβόλαιο με έναν κορυφαίο παραγωγό για να αναλάβει το πρότζεκτ. Ένας από τους βασικούς όρους της συνεργασίας είναι ότι όλα τα μέλη δίνουν απόλυτη εξουσία στον παραγωγό και αν κάποιος παραβεί αυτό τον όρο ή αποχωρήσει τότε το πρότζεκτ τελειώνει. Σύμφωνα με ένα από τα μέλη δεν υπάρχει λόγος να γίνει δουλειά με μισή καρδιά από κανέναν. Σε αυτό το σημείο γιατί να μπουν σε τέτοιο κόπο; Τα πολλά χρήματα που έχουν βγάλει πρόσφατα από την περιοδεία, τους θύμισαν ότι κάποτε ήταν καλοί».

Αυτό αναφέρει το δημοσίευμα και μένει να δούμε αν θα βγει αληθινό κάτι που πριν από λίγα χρόνια δεν το φανταζόμασταν καν!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ