Σοκαριστικό βίντεο από τα γυρίσματα του Kill Bill
News

Σοκαριστικό βίντεο από τα γυρίσματα του Kill Bill

Σε μία μεγάλη αποκλειστική συνέντευξη που δημοσιεύουν οι New York Times η Ούμα Θέρμαν καταγγέλλει και αυτή για σεξουαλική παρενόχληση τον Χάρβεϊ Γουάινστιν που έγινε όπως λέει μετά από πολλά χρόνια καλής συνεργασίας.

Η ηθοποιός κάνει επίθεση και στον Κουέντιν Ταραντίνο και τον κατηγορεί για τη συμπεριφορά του γυρίσματα του Kill Bill. Ήθελε όπως λέει να την βάλει να οδηγήσει ένα αυτοκίνητο με το οποίο η ίδια δεν ένιωθε άνετα. Πίστευε ότι δεν είναι ασφαλές.

«Ο Κουέντιν ήρθε στο τροχόσπιτο μου στα γυρίσματα και ΄και ήταν έξαλλος. Δεν του άρεσε να ακούει “όχι” όπως όλοι οι σκηνοθέτες. Θα τους κόστιζα έλεγε πολύ χρόνο. Αλλά εγώ φοβόμουν. “Το αυτοκίνητο είναι ασφαλές και ο δρόμος είναι μία ευθεία. Πιάσε ταχύτητα τουλάχιστον 65 χιλιομέτρων αλλιώς ο άνεμος δεν θα φυσάει τα μαλλιά σου και θα σε βάλω να το ξανακάνεις” μου έλεγε. Αλλά αυτό το αμάξι ήταν σκοτώστρα. Η θέση δεν ήταν βιδωμένη καλά. Και ο δρόμος ήταν χωματένιος ενώ δεν ήταν μια ευθεία όπως μου είχε πει».

Τελικά όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί και αποκαλύπτουν οι Times, η Ούμα Θέρμαν τράκαρε.

«Το τιμόνι είχε καρφωθεί στην κοιλιά μου και τα πόδια μου είχαν πλακωθεί. Νόμιζα ότι δεν θα περπατήσω ξανά. Όταν γύρισμα από το νοσοκομείο γεμάτη επιδέσμους και με κολάρο στο λαιμό τσακωθήκαμε άσχημα. Τον κατηγόρησα ότι ήθελε να με σκοτώσει και αυτός έγινε έξαλλος γιατί φυσικά δεν πίστευε ότι αυτή ήταν η πρόθεση του».

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη της κάνοντας κλικ εδώ. Αυτό που ακολουθεί είναι το βίντεο με το τρακάρισμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ