Το American Gods βρήκε νέο «αφεντικό» και προχωράει
News

Το American Gods βρήκε νέο «αφεντικό» και προχωράει

To American Gods δέχτηκε μεγάλο πλήγμα όταν τον Νοέμβριο που μας πέρασε έγινε γνωστό ότι η εταιρεία παραγωγής τα έσπασε με τους δημιουργούς της σειράς Bryan Fuller και Michael Green που αποχώρησαν από το τεράστιο αυτό πρότζεκτ.

Στις αρχές Ιανουαρίου, ο πρόεδρος του Starz (του καναλιού που προβάλλει τη σειρά) επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν μεγάλες δυσκολίες στη δημιουργία της 2ης σεζόν. Τόνισε όμως ότι ο Neil Gaiman (συγγραφέας του βιβλίου) θα περάσει σε πιο κεντρικό ρόλο στα παρασκήνια από τον συμβουλευτικό που είχε και θα έβρισκαν έναν άνθρωπο με εμπειρία στην τηλεόραση για να τον πλαισιώσουν.

Αυτός ο άνθρωπος βρέθηκε και είναι ο Jesse Alexander. Έχει δουλέψει με τον Bryan Fuller στο Hannibal και στο Star Trek Discovery ενώ στο βιογραφικό βρίσκουμε θέσεις παραγωγού σε σειρές όπως το Lost, το Heroes και το Alias. Τον λες και έμπειρο δηλαδή.

Πρέπει να σημειώσουμε πάντως ότι ο πρόεδρος του Starz είχε δηλώσει επίσης ότι αναζητείται τρόπος για να μπορούν να έχουν μία εμπλοκή και οι Bryan Fuller και Michael Green σε καμία περίπτωση όμως αντίστοιχη με αυτή της πρώτης σεζόν.

Αρχίζει η κινητικότητα λοιπόν στο American Gods αλλά εδώ που έχουμε φτάσει δύσκολα θα δούμε νέα επεισόδια πριν τις αρχές της επόμενης χρονιάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ