Ο Χιθ Λέτζερ ήθελε να υποδυθεί ξανά τον Joker
News

Ο Χιθ Λέτζερ ήθελε να υποδυθεί ξανά τον Joker

Δώδεκα χρόνια συμπληρώθηκαν από τον θάνατο του Χιθ Λέτζερ, που είχε μόλις ολοκληρώσει τα γυρίσματα για το Dark Knight και δεν πρόλαβε να ζήσει την τεράστια επιτυχία της ταινίας όταν βγήκε στις αίθουσες και φυσικά τον μεγάλο αντίκτυπο που είχε στην ποπ κουλτούρα γενικότερα.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει για την προώθηση του ντοκιμαντέρ, I Am Heath Ledger, η αδελφή του Kate τόνισε ότι είχε σκοπό να υποδυθεί ξανά τον Joker στο μέλλον και πως τα γυρίσματα της ταινίας ήταν από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής του.

Του μίλησα το βράδυ πριν πεθάνει. Γελούσαμε και κάναμε αστεία. Ήταν τόσο περήφανος με αυτό που είχε καταφέρει στην ταινία του Batman. Και ξέρω ότι είχε στο μυαλό του να υποδυθεί ξανά τον Joker. Του άρεσε να δουλεύει με τον Κρίστοφερ Νόλαν, τον Κρίστιαν Μπέιλ και τον Γκάρι Όλντμαν. Πέρασε πολύ καλά φτιάχνοντας αυτή την ταινία. Είχε έρθει τα Χριστούγεννα στο σπίτι και ανυπομονούσε να μας δείξει κομμάτια του ρόλου του, το γέλιο την ομιλία και τις κινήσεις. Ήταν μια πολύ καλή εποχή.

Ο Χιθ Λέτζερ έφυγε από τη ζωή στις 22 Ιανουαρίου του 2008 και ο θάνατος του αποδόθηκε σε υπερβολική δόση φαρμακευτικών χαπιών. Χαρακτηρίστηκε από τις αρχές ως ατύχημα. Ένα χρόνο μετά τον θάνατο του βραβεύθηκε με το όσκαρ Β’ Ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ