Μεγάλο spoiler από τα γυρίσματα του Game of Thrones
News

Μεγάλο spoiler από τα γυρίσματα του Game of Thrones

Από τον Οκτώβριο τα γυρίσματα του Game of Thrones βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι το καλοκαίρι.

Η τελευταία σεζόν δεν θα προβληθεί πριν την Άνοιξη του 2019, έτσι οι δημιουργοί της σειράς έχουν όλο το χρόνο μπροστά τους για να μας δώσουν το τέλειο αποτέλεσμα. Όπως είναι λογικό τα μέτρα ασφαλείας στις περιοχές των γυρισμάτων είναι δρακόντεια για να μην διαρρεύσει το οτιδήποτε, αλλά όπου μαζεύεται πολύς κόσμος όλο και κάποιο κινητό θα σηκωθεί για να καταγράψει τα όσα συμβαίνουν. Προσοχή ακολουθούν spoiler.

To προηγούμενο διάστημα υπήρχε μεγάλη κινητικότητα στην περιοχή Moneyglass της Βόρειας Ιρλανδίας αφού κατασκευαζόταν από την αρχή το Γουίντερφελ με μεγαλύτερους πύργους και γενικά πιο ογκώδη σκηνικά. Και ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από τα γυρίσματα ίσως αποκαλύπτει ένα μεγάλο στοιχείο για την εξέλιξη της 8ης σεζόν.

Βλέπουμε το Γουίντερφελ στις φλόγες κάτι που λογικά σημαίνει ότι ο Night King θα περάσει από εκεί με τις ορδές των νεκρών. Ή μπορεί να το κάνουν οι δράκοι της Ντενέρις, κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος αυτή τη στιγμή.

Όπως και να χει πάντως όλα δείχνουν ότι το σπίτι των Σταρκ θα καταρρεύσει στην τελευταία σεζόν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ