Είσαι έξαλλος με τη συναυλία των Arctic Monkeys; Ξυδάκι!
News

Είσαι έξαλλος με τη συναυλία των Arctic Monkeys; Ξυδάκι!

Κανονικά η απάντηση στην ερώτηση του τίτλου θα έπρεπε να είναι «στα παπάρια μας» αλλά είπαμε να κρατήσουμε ένα επίπεδο.

Τη Δευτέρα το πρωί ανακοινώθηκε ότι θα έρθουν στην Ελλάδα για πρώτη φορά οι Arctic Monkeys. Το συγκρότημα που με τον προηγούμενο δίσκο του εκτοξεύτηκε στην κορυφή σε ολόκληρο τον πλανήτη και μετά από τέσσερα χρόνια «σιωπής» θα βγάλει φέτος νέο άλμπουμ και θα παίξει σε μερικά από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά φεστιβάλ. Ανάμεσα τους και το Rockwave Festival.

Και από εκείνη την ώρα έχει ξεκινήσει ένα γαϊτανάκι αρνητικών σχολίων στα social media, στη σελίδα των διοργανωτών αλλά και στη δικιά μας εδώ στο Roxx, από ανθρώπους που για κάποιο λόγο είναι δυσαρεστημένοι.

Άλλοι επειδή δεν γουστάρουν το συγκρότημα, άλλοι επειδή θεωρούν ακριβό το εισιτήριο των 69 ευρώ που ανακοινώθηκε, άλλοι γιατί έτσι…

Ξεκαθαρίζουμε ότι κατανοούμε μόνο αυτούς που δεν έχουν όντως την οικονομική δυνατότητα να δουν το αγαπημένο τους συγκρότημα από κοντά.

Από εκεί και πέρα όμως, η θέση μας εδώ στο Roxx είναι μία και πολύ απλή. Μακριά η γκρίνια από τη μουσική. Μακριά η γκρίνια από τις συναυλίες. Δεν μιλάμε για μπάλα και μεταγραφές διάολε, για μεγάλο γκρουπ που έρχεται στη χώρα μας μιλάμε. Τέτοια δεν θέλαμε;

Έχουμε και Maiden και Judas Priest λίγες ημέρες μετά, έχουμε και τους Monkeys για τους πιο εναλλακτικούς, Steven Wilson στο Γκάζι, το Release φέρνει ωραία πραγματάκια και θα έρθει ξανά ο Nick Cave. Μια χαρά είμαστε φέτος το καλοκαίρι και λογικά θα έχουμε και άλλα. Χαρά προσφέρουν αυτά τα event.

Τη μιζέρια που μοιράζουν απλόχερα μερικοί με τα σχόλια τους δεν τη γουστάρουμε καθόλου.

Όλοι εμείς οι υπόλοιποι γράφουμε αυτό τον αρνητισμό εκεί που σας είπαμε στην αρχή του κειμένου και περιμένουμε το καλοκαιράκι.

Η συντακτική ομάδα του Roxx και ένα περαστικός που τον ρωτήσαμε και συμφώνησε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ