Αυτός θα είναι ο ρόλος του Ντι Κάπριο στη νέα ταινία του Ταραντίνο
News

Αυτός θα είναι ο ρόλος του Ντι Κάπριο στη νέα ταινία του Ταραντίνο

Μία από τις σημαντικότερες κινηματογραφικές ειδήσεις που έχει βγάλει μέχρι στιγμής το 2018 δεν είναι άλλη από αυτή που φέρνει τον Λεονάρτνο Ντι Κάπριο στον πρωταγωνιστικό ρόλο της νέας ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν το καλοκαίρι και ο 54χρονος σκηνοθέτης βρίσκεται ακόμα σε συζητήσει για τους υπόλοιπους ρόλους, όμως πλέον μάθαμε περισσότερα για το ρόλο του Ντι Κάπριο στο άτιτλο μέχρι στιγμής πρότζεκτ που θα εξελίσσεται το καλοκαίρι του 1969.

Τις λεπτομέρειες αποκάλυψε το Deadline:

Υποδύεται έναν ηθοποιό που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε μία σειρά Γουέστερν, το Bounty Law, από το 1958 έως το 1963. Η προσπάθεια του μετά από αυτό να κάνει καριέρα στον κινηματογράφο δεν έχει επιτυχία –αφού εκείνη την εποχή βρίσκεται στα ντουζένια του το hippy κίνημα στο Hollywood- έτσι περιορίζεται σε guest εμφανίσεις σε σειρές ενώ σκέφτεται να μετακομίσει στην Ιταλία που έχει μπόλικο πρόσφορο έδαφος για γουέστερν χαμηλού μπάτζετ.  

Θυμίζουμε ότι στο background της ταινίας θα αναφέρονται και οι δολοφονίες της «οικογένειας» Μάνσον, με τη Μάργκοτ Ρόμπι να συζητά για το ρόλο της Σάρον Τέιτ.

H πρεμιέρα έχει ήδη οριστεί για τις αρχές Αυγούστου του 2019.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ