O Ντάριλ είναι τρομερά δυσαρεστημένος με αυτό που συνέβη στο Walking Dead
News

O Ντάριλ είναι τρομερά δυσαρεστημένος με αυτό που συνέβη στο Walking Dead

Από το ξεκίνημα της τηλεοπτικής σεζόν, το Walking Dead βρίσκεται συνεχώς στην επικαιρότητα αλλά για εντελώς λάθους λόγους. Από τη μία η κατρακύλα στην τηλεθέαση και η ποιοτική βουτιά που έχει κάνει η σειρά και από την άλλη η τεράστια αλλαγή στην εξέλιξη (σε σχέση με το κόμικ) που έκανε ο Scott Gimple στο mid-season finale.

Από τη 9η σεζόν είναι βέβαιο ότι θα δούμε αλλαγές, αφού ο Gimple αντικαταστάθηκε από τη θέση του showrunner με την Angela Kang που ήταν μέλος της ομάδας σεναριογράφων αλλά και executive producer από το 2011. Πρώτα όμως έχουμε μπροστά μας το δεύτερο μισό της 8ης σεζόν και υπάρχει ένας πρωταγωνιστής που δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με τα όσα είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο. Προσοχή ακολουθούν spoilers.

Όταν θα επιστρέψει λοιπόν η σειρά θα δούμε την ολοκήρωση της ιστορίας του Καρλ που θα πει αντίο μετά από 8 χρόνια, αφού είδαμε ότι έχει δαγκωθεί.

Ο Νόρμαν Ρίντους (Ντάριλ) μίλησε στο EW και εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για αυτή την εξέλιξη.

«Ήμουν τρομερά δυσαρεστημένος με αυτό. Είδα τον Τσάντλερ Ριγκς (σ.σ. Καρλ) από μικρό παιδί να μεγαλώνει. Ξέρω αυτό το παιδί για τόσο καιρό και πάντα είναι δύσκολο όταν χάνεις ένας μέρος της οικογένειας της σειράς. Ο Τσάντλερ είναι σίγουρα σαν μέλος της οικογένειας μου. Δεν ήμουν καθόλου χαρούμενος με την εξέλιξη. Για να είμαι ειλικρινής πίστευα πάντα ότι ο Τσάντλερ θα είναι ο τελευταίος που θα μείνει ζωντανός στη σειρά».

Το Walking Dead επιστρέφει με το δεύτερο μισό της 8ης σεζόν στις 25 Φεβρουαρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ