Επιτέλους: Aυτή είναι η πλοκή της ταινίας του Star Wars για τον Han Solo!
News

Επιτέλους: Aυτή είναι η πλοκή της ταινίας του Star Wars για τον Han Solo!

Κάτι παράξενο συμβαίνει με το Solo: A Star Wars Story. Η ταινία βγαίνει στους κινηματογράφους τον Μάιο και ακόμα δεν έχουμε δει το παραμικρό προωθητικό υλικό. Ούτε εικόνες, ούτε πόστερ και φυσικά ούτε trailer.

Το πρότζεκτ έχει περάσει πολλές περιπέτειες, αφού άλλαξε σκηνοθέτη το περασμένο καλοκαίρι, ενώ και αυτή τη στιγμή που μιλάμε πραγματοποιούνται εκτεταμένα γυρίσματα.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχουμε στα χέρια το πρώτο υλικό, αφού η Disney έδωσε επιτέλους στην δημοσιότητα την επίσημη σύνοψη της ταινίας.

Όχι ότι μας κάνει σοφότερους αλλά τουλάχιστον δείχνει ότι κάτι κινείται.

Πάμε λοιπόν…

Επιβιβαστείτε στο Millennium Falcon για ένα ταξίδι σε ένα γαλαξία πολύ πολύ μακριά, με το Solo: A Star Wars Story, μία ολοκαίνουργια περιπέτεια με τον αγαπημένο… παλιοτόμαρο του γαλαξία. Μέσα από μία σειρά από επικινδυνες διαδρομές σε ένα σκοτεινό και εγκληματικό υπόκοσμο, ο Han Solo συναντά τον μελλοντικό βοηθό πιλότο του, τον Chewbacca και τον περίφημο χαρτοπαίχτη Lando Calrissian, σε μία περιπέτεια που θα βάλει τις πρώτες βάσεις για έναν από τους πιο απροσδόκητους ήρωες του Star Wars

Το Solo: A Star Wars Story αναμένεται στους κινηματογράφους στις 24 Μαΐου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: